Сателитна телевизионна услуга влиза в магазините на Мтел

Последна промяна на 09 октомври 2012 в 22:55 2577 2

Мтел
Мтел

Сателитна телевизионна услуга влиза в магазините на Мтел. Тя се предлага от компанията „Сателайт БГ”, която ползва сателитите на люксембургския оператор SES ASTRA. Технологията позволява 100% покритие на територията на България и предлага на клиентите отлично качество на образ и звук.

Услугата може да се ползва без дългосрочно обвързване. Клиентите имат на разположение 50 цифрови канала – сред тях най-гледаните родни телевизионни програми и най-популярните чужди с превод на български. В пакета влизат още много филмови, спортни, музикални и други канали. Сателайт БГ предлага най-много програми в България с HD качество – 28 на брой. Благодарение на орбиталните позиции 19.2 оЕ и 23.5оЕ клиентите имат възможност да гледат повече от 200 допълнителни чуждоезикови канали, сред които и три 3D програми.

Таксата за активация на услугата е 25 лева. Тя е еднократна и се заплаща едновременно с първата месечна такса, който е на стойност 38 лева. Абонаментната такса е ежемесечна и се предплаща всеки месец.

Ползването на услугата на втори телевизор е безплатно, като за целта клиентът заплаща такса за активация от 25 лева и получава втора карта за достъп.

Предлагането на услугата ще стартира първоначално в Мтел магазините в Балчик, Благоевград, Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Русе, Сандански, Севлиево, Стара Загора, Шумен. До края на октомври предложението ще бъде достъпно в магазините на телекома в цялата страна.

„Сателайт БГ" АД е компания с основна дейност - DTH сателитни услуги. Програмният й пакет включва 50 SD телевизионни канала и 28 HD канала. В основата на бизнес модела на компанията е висококачествено и ексклузивно съдържание, и либерално отношение към клиента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Парламентът на живо