Quantcast

Новият здравен министър: Аз съм за забраната за пушене

Последна промяна на 30 май 2013 в 13:47 2545 3

Здравният министър Таня Андреева, Снимка: БГНЕС
Здравният министър Таня Андреева, Снимка: БГНЕС

Моето лично мнение като лекар и като непушач е против либерализирането на забраната за пушене на обществени места. Това заяви в парламента новият здравен министър Таня Андреева.

От Министерството на здравеопазването няма да излезе предложение за либерализиране на забраната за пушене. Това е основно въпрос на законодателна инициатива и нямам никакво намерение да приканваме депутатите за това, посочи Андреева.

По време на приемането на поста здравен министър в сряда д-р Таня Андреева каза, че новото правителство ще работи по либерализиране на забраната за пушене на обществени места.

Промяната щяла да бъде в частично връщане на пушенето на закрито, като се работи по засилване на контрола, обясни Андреева.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.05 2013 в 16:38

Тук някой беше споменал как напоследък избират във властта подобни лица с крайно антипатична външност и поведение, това същество на стимката го доказва, неприятно ми е дори да го гледам, жалко за хората, които ще бъдат принудени да го търпят около себе си, дано да е за кратко...

30.05 2013 в 15:12

WTF???

30.05 2013 в 14:03

Трябва да се научим как да се зачитат лекарите, че е лесно да се предотврати всичко друго, но бях по-добре, че в полза на го пусна в един подреден начин, повечето лекарства са отрови, но ние трябва да приемем, адресирано до консултирайте с лекар.

A. Tleba