Найденов: Калина Илиева явно членува в БСП

Елица Мартинова 21 март 2013 в 15:33 2544 3

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов, Снимка: БГНЕС, Архив
Бившият земеделски министър Мирослав Найденов, Снимка: БГНЕС, Архив

Явно Калина Илиева е влязла в редиците на БСП. Така бившият земеделски министър Мирослав Найденов коментира обвиненията, които БСП му отправиха на брифинг в четвъртък.

От левицата заявиха, че има достатъчно доказателства за злоупотреби на Найденов, но срещу него не е повдигнато обвинение, защото висши политици го закрилят. От БСП прeтоплиха и сигнала от 2011 г. на СДС, в който сините огласиха, че бившият шеф на ДФ „Земеделие“ Калина Илиева е  сезирала прокуратурата за злоупотреби на тогавашния земеделски министър.

„Днешните данни, изнесени от БСП, са трета серия на тази сапунка. Какво стана ясно от поредната му серия – ясно е вече, че Калина Илиева е в редиците на БСП. Същото, което тя преди около две години носеше при РЗС, при СДС, които също го коментираха, в момента БСП са го извадили. Както се изразяват хората, подгряват една отдавна поизстинала манджа“, коментира пред „Фокус“ Мирослав Найденов.

Той се закани също да пита прокуратурата защо делото срещу него не е приключило.

„Неговият чисто политически ефект, защото притеснения за друг ефект нямам, да бъде извадено предизборно, е ясно какво се цели“, каза бившият земеделски министър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!