Миро Найденов: "Дано не ми се случи и на мен да катастрофирам!"

OFFNews 26 август 2013 в 21:04 5284 20

Мирослав Найденов. Снимка: БГНЕС
Мирослав Найденов. Снимка: БГНЕС

Бившият министър на земеделието Мирослав Найденов изрази опасения за безопасността си, взимайки повод от катастрофата, при която загина основният експерт в делото за подслушване срещу Цветан Цветанов.

В интервю за вестник "24 часа" Найденов заявява: "Дано не ми се случи и на мен да катастрофирам!", визирайки пътния инцидент с покойния вече проф. Евгений Николов.

"Очаквам в следващите дни провокации към себе си, както и към хора, с които ще учредим партия БАСТА. Като част от най-висшата клика на ГЕРБ, в която съм бил като експертно лице, знам много добре какъв е подходът, знаем си номерата. Така че публично ги моля да не използват арсенала", призова Найденов.

Той подозира, че Цветанов е поръчал и двата записа с участието на бившия премиер - известния като "Ало, Ваньо" отпреди 2 г., в който става дума за покойния вече Мишо Бирата, и този от Банкя, след който оставка подаде градският прокурор Николай Кокинов. Цветан Цветанов е пречката, която затваря ГЕРБ и за нас, и за останалите десни, категоричен е бившият министър.

Според Найденов все още е рано да се каже колко депутати ще има БАСТА в настоящия парламент. Сигурно било, че с времето част от народните представители на ГЕРБ ще добият кураж да напуснат, и то именно заради Цветанов. Дали обаче ще се съберат 10, за да направят своя парламентарна група, зависело от това до кога ще издържи това НС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!