Quantcast

Джамбазки: Турция си защитава интересите, а Плевнелиев не е осмислил нещата

Последна промяна на 13 август 2013 в 08:48 1726 6

Ангел Джамбазки. Снимка: БГНЕС
Ангел Джамбазки. Снимка: БГНЕС

"Искането на Турция да отваря джамии в България е чисто политическо. Главното мюфтийство работи по чисто политически причини, защитавайки интересите на Турция", обяви в интервю за "Нова телевизия" Ангел Джамбазки, зам.-председател на МВРО.

Поведението на президента Росен Плевнелиев, който се срещна с вицепремиера на Турция Бекир Бездаг на вечера по случа началото на Рамазан Байрям. Бездаг беше на неофициално посещение в България.

На вечерята не бяха допуснати български медии, а само турски.

По данни на Джамбазки Главното мюфтийството води 90 дела за имоти.

Той определи това като абсурдно, като се име предвид, че Турция дължи милиони на тракийските българи.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.08 2013 в 11:50

Ми, ако е вярно че дим без огън няма - явно им е обещал нещо.
За една боза и една баклава, и за сметка на България и народът и.

13.08 2013 в 11:35

Както винаги не минава седмица без Росен Плевнелиев или някой от Президентството да не избълва поредния гаф. Бореца със задкулисието РП се срешнал абсолютно "на тъмно" с представители на мюсюлманските общности от Турция, Гърция и Македония. Уж протоколно, по случай празника, а без да се допускат медии и представители на онази част от българите, които не смятат Плевнелиев за свой президент (преобладаващата част). Ама гафовете не свършват - хората го питат публично: "Поемал ли е ангажименти Росен Плевнелиев на тази вечеря в качеството си на Президент?", а той отговаря, че "не се е срещал на 4 очи с представители на турското правителсттво". По дълбочината на гафа си личи, че ПР-ката на Президентството - Добромирова няма почивен ден и през август. ;)

13.08 2013 в 10:29

Турция не дължи милиони на българите от Беломорска Тракия, тя дължи МИЛИАРДИ.

13.08 2013 в 10:03

Това тъпо и нагло политиче обслужва комунягите!

13.08 2013 в 09:22

Тоя охлюв пак ли изпълзя? На тоя в главата му е пълна боза. Бил патриот. Ако си патриот обичаш България и всичко и всички в нея. Мюсюлманите в България са БЪЛГАРСКИ мюсюлмани. Заради такива като този които имат първосигналното мислене на цибетка отродяваме и делим народа. Заради такива като това недоразумение ще строят джамии тука араби, турци и кашкайци, след като държавата не позволява на своите граждани да си построят храм за законно изповядвана религия. Според разбиранията на това насекомо противопоставянето е политика. За жалост такива има както сред христяните, така и сред мюсюлманите. Каквото повикало, такова се обадило. Затова един по-здрав прът и всики които ни разделят...

13.08 2013 в 09:21

"За да осмисли нещата" на Роско Офщжркото му трябва мозък, а Роско Офшоркото го е изгубил по паркинЗите в Германия и единственото което знае е ДА КРАДЕ - дали германци и германски фирми, или българи и България - за Роско Офшорко е все едно