Чавдар Янев се е върнал при жена си, но отново е изчезнал

Николаос Цитиридис 08 юли 2013 в 14:49 5406 15

Чавдар Янев пред ВСС Снимка: Сергей Антонов
Чавдар Янев пред ВСС Снимка: Сергей Антонов

Чавдар Янев, който изчезна на 5-ти юли, оставяйки зад себе си само предсъмртно писмо, се е появил в дома си при съпругата си, но отново е изчезнал, съобщиха за OFFNews от пресцентъра на СДВР.

Чавдар се е прибрал вчера при жена си, но не е останал вкъщи и отново заминал в неизвестна посока. OFFNews се свърза със съпругата на изчезналия, Латинка, която обаче отказа да коментира случая подробно.

"За всякаква информация, свързана със съпруга ми, трябва да питате пресцентъра на МВР", беше единственото нещо, което Латинка успя да каже. От полицията уточниха единствено, че Чавдар е провел разговор с жена си. Какво са си казали обаче остава тайна. Тъй като прибирането на мъжа не е документирано от полицията, той продължава да се издирва, уточниха от СДВР.

Чавдар Янев е обявен за общонационално издирване. Днес в мрежата се появи и писмото, което той остави на жена си след като изчезна на 5-ти юли.

Обичам Ви.
Загубихме всичко. Шибаната печатна грешка ни остави без изход. Ако се бяхме примирили щяхме да загубим всичко, първо честта си. Вече нямаме и песачинка от граденото цял живот. Майната му. Във високата планина над 7000 започна "Зоната на смъртта" - каквото и да правим, само да ядеш и спиш след дни организма се изчерпва и настъпва смърт. Твърде дълго бяхме там, нямаме аз, аз нянам и желание вече да се измъкна.
Един полъх помощ, но не би...
Ще се опитам сега да ви измъкна и върна към нормалния живот.
Обичам Ви и двете
--------------
Обади се в посолството и благодари за подкрепата. Поискай защита и се махай.

Властите умолявата за всякаква информация свързна с Чавдар Янев да се свържете на тел. 112 или на съпругата му Латинка на телефон 0899 926 463.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков