БСП: ГЕРБ обещават всичко, но българите вече не ги искат

Елица Мартинова 23 април 2013 в 11:55 1922 7

Димчо Михалевски. Снимка: БГНЕС
Димчо Михалевски. Снимка: БГНЕС

В предизборните си обещания ГЕРБ се кълнат, че ще направят всичко онова, което не успяха да свършат за последните четири години, но българите вече не ги искат. Това заяви червеното острие Димчо Михалевски, който е водач на листите на БСП в Бургас.

„ГЕРБ в момента обещават всичко, което не направиха. Обещават, че ще върнат швейцарското правило, нищо подобно няма да се случи. Говорят, че ще се погрижат за угнетените хора, а кой угнети хората през последните години и ги смаза със замразяването на доходите", коментира Михалевски.

Повод за възмущението на червения депутат от 41-вото Народно събрание бе изказване на Бойко Борисов, който обвини управлението на Тройната коалиция, че не е направил достатъчно за земеделието.

„Изказването на Бойко Борисов пред земеделските производители и обвиненията към правителството "Станишев", че е трябвало да направи повече за напояването в страната, е повече от скандално, след като именно Борисов покровителства и създаде условия на Мирослав Найденов да нарежат над 20 000 тона метал от възлови напоителни полета в България“, обясни Михалевски.

Водачът на червените листи в Бургас бе категоричен, че българският народ помни провиненията на ГЕРБ и ще го докаже на 12 май.

„Явно Борисов разчита, че народът не помни. Аз директно му обръщам внимание да не говори глупости и да си признае пред българския народ какви престъпления е направил. ГЕРБ трябва да разберат, че българският народ не ги иска и нито с купуване на гласове, нито със заплахи към българските граждани ще постигнат нещо. ГЕРБ продължава с пълна сила да има самочувствието, че има пари, че може да уплаши хората, че може да купи хората. ГЕРБ е вреден за България и на 12 май трябва да бъде изчистен и колкото повече хора го разберат, толкова по-добре"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови