Борисов се завърна във Фейсбук

09 септември 2013 в 14:45 3265 8

Бойко Борисов, Снимка: БГНЕС (архив)
Бойко Борисов, Снимка: БГНЕС (архив)

Профилът на Бойко Борисов в социалната мрежа Фейсбук днес отново е активиран, след като беше блокиран в края на август. Информацията за възстановения профил бе потвърдена дори от пресцентъра на партия ГЕРБ Фокус.

„Радвам се, че ми възстановиха профила във Фейсбук“, гласи първият постинг на Борисов. И намери информационен повод да изтъкне приноса си в българската инфраструктура: „Искам да поздравя всички с откриването на прохода “Маказа”, защото положихме огромни усилия, десетки пъти го инспектирахме, многократно съм разговарял с премиерите Папандреу и Самарас, за да си направят пътя и от гръцка страна и това е изключително важно за населението в тази част на България, както и за туристическите и икономическите ни връзки с Турция и Гърция“.

Граничният пункт Маказа – Нимфея бе открит днес и той ще свързва Кърджали с гръцкия град Комотини. Засега по него ще могат да пътуват само леки автомобили и камиони с тегло до 3.5 тона, но след завършването на връзката с магистралата „Виа Игнатия“ новият път ще поеме основния превоз на стоки между България и Гърция.

„Бих коментирал и изказването на Миков, че с удоволствие би приел за заместник-председател на парламента г-жа Цецка Цачева. Напомням му, че г-жа Цачева е представител на първата политическа сила и няма как тя да бъде заместник на излъчен от втората политическа сила“, завършва онлайн обръщението на лидера на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови