Quantcast

Борисов в Туитър: Трябва да се търси изход без военна намеса в Сирия

Последна промяна на 02 септември 2013 в 10:14 3026 25

Разговорът между Борисов и Паси в
Разговорът между Борисов и Паси в "Туитър"

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира позицията си по сирийския конфликт в новосъздадения си профил в Туитър.

Това стана в отговор на първия отправен въпрос към експремиера в социалната мрежа. Негов автор е бившият министър на външните работи Соломан Паси.

"Какво е мнението на ГЕРБ по очерталата се криза в Сирия? За или против наше участие в очакваната военна интервенция?", пита Паси.

"Използването на химическо оръжие трябва да бъде наказано. Но без категорични доказателства, не трябва да има военна намеса", е отговорът на Борисов.

  

"Това е позиция, по-типична за БСП, за Русия, за Иран... От Председателя на ГЕРБ очакваме нещо по-изобретателно:( Опитайте!:)", отвръща му Соломон Паси.

 

 

"Да, но на този етап трябва да се потърси изход без военна операция", пише Борисов.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.09 2013 в 19:51

nqma nachin da nqma nachin da se razre6i krizata v Siriq bez voenna namesa

03.09 2013 в 12:23

Позицията на пишещия от името на борисОв е балансирана,но не ангажираща,няма никакво конкретно ,ясно предложение за разрешаване на този конфликт,който вече е престъпление към човечеството!Така се категоризира.Лесно е да застанеш на хуманната позиция против войната,но това са само думи,трябва решение и то бързо!

03.09 2013 в 12:17

Може да има доказателства,но още не са оповестени официално от изследванията ,които са правени.За мен няма значение коя от враждуващите страни ги е използвала-това си е истинско престъпление и геноцид спрямо народа на Сирия.И няма значение по чия свирка играе правителството -дали по свирката на САЩ или по свирката на Русия/Путин/,това което става там е престъпление и трябва да се вземат онези спешни мерки ,които да ГО спрат !!!Затова ви питам-аз също съм против войната по принцип,но какво друго може да ги накара да спрат с това престъпно унищожение на невинни хора и деца?!!!

03.09 2013 в 04:23

И аз съм на позицията, че това което се случва с химическото оръжие е наистина осъдително. Смятам че България не е готова да се включва във "военните" действия.

03.09 2013 в 02:26

Считам че, всички страни ще проявят разум и ще бъде намерено най-правилното решение за излизане от конфликта. Намирам позицията на г-н Борисов за балансирана и отговаряща на неясния контекст, в който се развиват събитията в момента.

02.09 2013 в 22:53

Платени наемници, финансирани и въоръжени от САЩ, Катар, СА и така нататък, избиват народа. Сред тези наемници са и членове на АлКайда :) Та - да :) САЩ в момента са на страната на терористите ;) Ти повтаряй сляпо пропагандните простотии на Барак Обомба.. Наблюдаваш разсипването на една страна, защото не играе по свирката на САЩ и Израел. Борба за влияние и завземане на ресурси..

02.09 2013 в 22:49

Блага, накъде видя ли доказателство, че правителствените войски са го ползвали? Щото всички улики до момента сочат обратното.

02.09 2013 в 22:38

Хайде,давайте предложения за изход.Какво е решението...или да го оставим този сатрап да избива народа си.Казвайте какво е решението!

02.09 2013 в 22:28

Еврофондовете трябва да се усвояват,а не да се отварят или затварят.Какви "ниски "данъци е запазил,а парите за България не ги е осигурил бойкО,а те са осигурени със самото ни приемане в ЕС!Те са определени за всяка следваща година ,трябва само да съумеем да ги усвояваме по възможност най-пълноценно.

02.09 2013 в 22:21

Войната не е решението,но от химическото оръжие ,което са използвали правителствените войскови части умират невинни хора ,умират децата на Сирия.Какво е решението?????Сигурна съм,че борисоВ,тази кукла на конци,някой над него му " шепне" какво да казва ,какво да прави и на кого ще се хареса това.Кой всъщност пише в Туитър.Ясно е ,че това не е самият бойкО.