Quantcast

Бойко Борисов: Пак ще съм премиер, така че няма да се женя

Последна промяна на 05 септември 2013 в 11:13 6068 58

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Аз пак ще стана премиер, така че няма да се женя. Това каза днес пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Репликата дойде в отговор на въпрос дали след като вече не е министър-председател, ще се погрижи за личния си живот, както преди време беше заявил.

На друг личен въпрос – дали ще продължи с участието си във футболния отбор, известен като „Бистришките тигри“, Борисов отговори, че ще продължи да играе.

Запитан как оценява първите 100 дни на кабинета „Орешарски“, които се навършват днес, Борисов заяви, че за това време нищо положително не е свършено и „пише двойка на всички министри“

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.10 2015 в 21:03

Е, нали си Буда как ще се жениш!
Дреме ми на паламарката дали си женен, или дали се переш кът гей!
Селянин си прост ти и МНОГО ЛЪЖЕШ!
БУДА!
КЕ УМРЕМ ДА СЕ СМЕЕМ!

06.09 2013 в 02:37

герберастията е политическо извращение

05.09 2013 в 21:36

Ти да не си от Флюбените лелки пУчитателки на Супер Бойко?!

05.09 2013 в 21:31

О-ДААААА Само че преди това аз ще стана президент.Но с тия 10-15 автобуса електорат това е мисия НЕВЪЗМОЖНА.

05.09 2013 в 21:21

Братя и сестри, славете Бойко Борисов и му благодарете, защото близко е избавлението наше и светло грядущето ни! Защото много знамения и чудеса се случиха! Първом пророчество най- истинно тръгна из интернета за слизането Му отгоре и хожденията Негови сред нас – простите люде, битували досега като средностатистически скот и обикновен електорален добитък. И разкри се правдата, че Той е Избавителят, входът към спасението и изходът от нищетата на клета майка България! И казано ни беше да си опичаме ума, и да Го следваме, щото инак всички вкупом в геената огнена ще се провалим, и плач, и скърцане със зъби ще са едничкото ни занятие!

А тези, които ще Го последваме освен, благословени с всички други благини, ще станем “високи, руси и синеоки”, а който не поверва, ще стане нисък, плешив и кривоглед, и трижди по- омразен от тригъзата коалиция.

Ето – истина ви казвам – вчера ни се разкри и последното доказателството за неговата святост- Той мина леко и наведнъж през постницата на св.Атанасий , сиреч е праведен и достоен да ни дари всичките с благодаттта си, стига да Го изберем и следваме!

Братя и сестри, нека почетем Неговото безкористно и благородно рвение на ползу роду и незабавно Го канонизираме приживе за светец покровител- св. Бойко Банкянски! Защото той е магистралата, правдата, дясното на лявото и солта на политическия гювеч нине, присно, и во следващия мандат! Амин!

05.09 2013 в 21:11

И още нещо г-нПетров,"нов морал"беше пропагандата на Кобурготски.Но за мен моралът си е един.Или е морален човек или не е!Няма нито нов ,нито стар морал.За мен Кобурготски е НЕморален човек-той дойде с неговия си "нов морал" но неговите юпита започнаха ограбването на България-дори правителството на борисОв трябваше да плати милиард и двеста милиона по сделката-далавера на Милен Велчев и принц Кирил с брейди облигациите по външния дълг.И само това ли беше...ако почна да припомням всичките им кражби ще стане много дълъг разговор.

05.09 2013 в 20:23

ей дори има и виц за буда тиквоча (разширена версия):

Бойко Борисов попитал радио Ереван, дали правителството на Орешарски ще подаде оставка и той пак ще стане премиер.

Отговорът бил – “Да, ама друг път”.

05.09 2013 в 20:19

луд за връзване те го гонят от масата отй иска да се качи отгоре болен за власт самовлюбен простак

05.09 2013 в 19:54

Уважаеми,Петров,в тези 23 години имаше 4,през които България беше спасена от фалит и ликвидация да го наречеш няма да сбъркаш!Тогава България тръгна към ЕС и НАТО така ,че влизането в НАТО беше подписано с омраза в душата от най-големия антинатовец -ченгето Гоце!Тогава имаше ръст на икономиката ,банкова стабилност и всичко щеше да е наред ,ако ДС не беше довела Кобурготски!!!

05.09 2013 в 19:15

Аз вече с крайно дясно свързвам Атака. Видяхме каква лесна плячка стана за олиграсите... Не мерси на това крайно дясно...