"Атака" щурмува последното заседание на МС

Елица Мартинова 27 февруари 2013 в 10:14 1486 2

Волен Сидеров
Волен Сидеров

Депутатите от партия „Атака“ ще се опитат да проникнат в последното заседание на Министерски съвет, за да следят работата на кабинета.

Това обяви партийният лидер Волен Сидеров на брифинг в парламента в сряда. Причината за заканите на националистите е, че според тях в последното си заседание правителството на ГЕРБ продължава с „далаверите“.

„Докато тук в парламента решаваме незначителни теми, в Министерски съвет продължава разграбването на България. В дневния ред на последното си заседание кабинетът има три точки за концесия на подземни блага и обявяване на парцел публична държавна собственост в частна държавна собственост. Ясно е, че кабинетът продължава с далаверите“, обясни Сидеров.

По думите му управляващите в оставка използват максимално мандата си, за да преследват личните си интереси.

„Атака“ ще иде в Министерски съвет, за да следи заседанието. Писна ни българските природни богатства да се дават на концесия. Докато ние тук се занимаваме с глупости, те си прокарват далаверите“, каза лидерът на националистите.

На въпроса с какво точките за концесия в днешното заседание са по-различни от тези в последните месеци Сидеров обясни, че е проява на изключителна наглост да се разграбва България и в последния работен ден.

Според „Атака“ няма законови пречки депутатите, които „са работодатели на министрите“ да присъстват на заседанията на кабинета. По думите му ако НСО не пусне партията да присъства на заседанието, това ще е сигурен знак за злоупотребите на управляващите в оставка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!