'Трифонов има лични причини да не ходи на работа в НС. Как ще ходи като премиер или президент'

ИТН ще разчита повече на вота анти-ГЕРБ, не толкова на личния вот за Слави, заяви Първан Симеонов

OFFNews 08 юни 2021 в 09:40 20280 1

Очевидно има някакви лични причини, заради които Слави Трифонов не може да ходи на работа всеки ден в парламента. В този ред на мисли това, което прави, е честна позиция.

Това обаче вероятно ще намали вота за Има такъв народ, заяви социологът Първан Симеонов по бТВ по повод отказа на Трифонов да се кандидатила за депутат на вота на 11 юли.

ИТН ще разчитат вече не толкова на вота за Слави, а на това, че част от гласуването за тях беше анти-ГЕРБ. И доколкото сега служебното правителство разгаря тази риторика, те ще се надяват да минимизират щетата от отсъствието му, обясни Симеонов. 

Ако той не ходи на работа в парламента, как ще ходи на работа като премиер или президент. Не съм сигурен, че има нещо конкретно предвид, коментира Симеонов думите на Трифонов, че може да носи отговорност и "от една друга институция, но за това… като му дойде времето". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3162

1

Grigor Arssov

08.06 2021 в 13:41

А ако, което е много вероятно, БСП е втора, а защо не и първа и състави правителство... славчовци е ли ще подкрепят това нормално протестърско мнозинство... все пак в протеста имаше повече БСП отколкато ИТН!!!!