Quantcast

Вижте как изглежда заводът в Горни Лом след взрива (видео)

OFFNews Последна промяна на 02 октомври 2014 в 15:43 25570 4

МВР разпространи снимки, от които е видно как изглежда районът на взривения цех за утилизация на боеприпаси край Долни Лом. От снимките е видно, че на мястото има кратер, а от сградите на цеховете няма и следа. Снимките са направени от безпилотния самолет на Министерството на отбраната. 

"От огледа, който извършихме, надеждите за намиранe на оцелели се изпариха. Смятам, че 13 мъже и две жени са загинали. Съобщихме го и на близките", каза след направения оглед днес директорът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" Николай Николов.

Сред загиналите са и трима души от ръководството. Две от жертвите са съпруг и съпруга, които имат 5-годишно дете.

„Взривът е бил изключително силен. Две от сградите ги няма. Образувал се е кратер. Гората е сериозно засегната, както и околните сгради. Отломки от 150-200 килограма са летели навсякъде”, каза Николов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.10 2014 в 07:19

Нали масонският занаят постулира НИКОЙ човек да не заробва ДРУГ човек! Как бихте нарекли смачканите от мизерия работници на Великия майстор Валери Митов, които разглобяват гръцки мини РЪЧНО в 21 век за 300-400 лева месечна заплата??? Не са ли РОБИ, а той - робовладелец?
Великия "майстор" Митов - пръв приятел на Гоце от ловната дружинка направи супер изгодна "сделка" закупувайки с МАСОНСКИ пари стара къща в центъра на София - тъй наречения "дом Яворов". Преди две години Масоните теглиха 800 000 евро заем ОТ ЕМИЛ ХЪРСЕВ (също масон) - финансова къща "Хърсев и ко" и купиха имота УЖ ЗА ДА ГО ПОЛЗВАТ КАТО МАСОНСКИ ДОМ. Курец! И досега не са влезли в него - Емича открадна парите!
Валери Митов (така наречения майстор) води орфическия ритуал на 08.08 2104 в местността Белинташ.
1. Закъсня с един час. Ритуалът трябваше да започне в 17.08 минути - защото тогава слънцето, луната и всевиждащото око образуват равностранен триъгълник
2. ВЕЛИКИЯ Майстор дойде късно,РИТУАЛЪТ ЗАПОЧНА КЪМ 18.30, каза, че ще изчете градежа за 5-6 минути, защото да бързаме за агапата (това означава банкет, на който се напиваме като казаци)
3. Поздрави гостите от Унгария и Турция, НА КОИТО ИМ БЕШЕ ЗАБРАВИЛ ИМЕНАТА И ПИТА НА ВСЕСЛУШАНИЕ КАК СЕ КАЗВАХА ТИЯ ДВАМАТА БЕ? ДОРИ И ТОГАВА НЕ ИМ КАЗА ИМЕНАТА ПРАВИЛНО. Голям резил!
Всичко в България е далавера и пари. Дори и такива светли учения като масонството и християнството са превърнати в политика и кал!
Валери Митов се явява нещо като началник (по масонска линия) на шефа на МВР и ДАНС. Дори и Пламен Орешарски е масон. Съдии, прокурори, министри, президента - също!
Е, питам аз как да има осъден масон? Как да се вземе лиценза на такива фирми като "Миджур" на Митов, като шефовете на агенциите са му подчинени братя????

02.10 2014 в 22:49

Разните *хоптери управлявани с дистанционно са ми нещо като хоби на мен, но за "Петокоптери" за първи път чувам.

Да не говорим за квадракоптери или? По принцип са четен брой перките ...

http://www.dji.com/

02.10 2014 в 18:09

Тоя път поне разузнавателните безпилотни апарати не ги е отвял вятъра. Бунтовниците и доброволците в Украйна отдавна използват "Петокоптери" за разузнаване - доста по-стабилна и качествена картина и по-добър контрол във въздуха. С такива коригират и артилерийския обстрел за да не излагат директно бойците си на опасност. Такъв тип техника се продава дори в ebay. За инцидента... ДЪРЖАВА НЯМА - няма контрол, няма следене, няма качество и безопасност на работа, всеки по-запознат знае каква престъпна небрежност е по-складовете. Нищо не се плаща, нищо не се прави - накрая умират хора.

02.10 2014 в 17:11

Така ще изглежда 1/3 от Европа 5 минути след началото на Третата световна. Скоро. По-скоро отколкото може да си представите.
САЩ и Русия проверяват организащията за гражданска защита.
Европа подслонява емигранти.

Да еба и демокрацията. Глъмава и сляпа.