Тежки катастрофи: Двама загинали край Търново, седем ранени на пътя Бяла-Русе

OFFNews 07 май 2017 в 19:48 4999 0

Мокри пътища и две тежки катастрофи днес. Двама души загинаха в катастрофа между два автомобила на пътя между търновските села Павел и Страхилово. Седем бяха ранени при тежка катастрофа на пътя Бяла - Русе. 

Първата катастрофа е станала около 15.00 часа. По първоначална информация са се ударили два леки автомобила – „Ланчия“ и „Ауди“, съобщава агенция "Фокус". В резултат на това на място са загинали водачът на аудито и възрастна жена от другия автомобил. Пострадали са четирима пътници от ланчията, които са откарани във великотърновската болница.

Седем души са пострадали при тежка катастрофа по пътя Русе – Бяла, съобщава БТА.

В участъка между Борово и Бяла са се блъснали лек автомобил, джип и миниван. В произшествието са участвали още две коли.

На местопроизшествието са изпратени пет линейки на "Спешна помощ". Пострадали са трима мъже, три жени и момче. Едната жена и момчето са чуждестранни граждани. Двама от пострадалите са откарани в болницата в Бяла, а останалите петима - в Университетската болница в Русе. Пострадалите са с различни травми и счупвания, като според първоначалната информация няма опасност за живота им.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!