Пети ден без следа от 16-годишния, блъснал хора в Триград

OFFNews Последна промяна на 13 юли 2017 в 08:55 3830 4

Пети ден все още няма след от изчезналия Кристиян Младенов, с когото няма връзка откакто 16-годишният младеж бутна с кола четирима пешеходци в Триград и избяга.

Претърсва се целият район около селото, както и околностите, а в гората са разлепени листовки, които призовават момчето да се предаде.

Хората се надяват той да ги прочете и да разбере, че блъснатите от него хора вече се възстановяват и няма защо да се страхува, разказва Нова телевизия.

"Реално съм притеснена за живота му. Той се превърна в изкупителна жертва", каза класната на Кристиян Станислава Докторова.

Цяла нощ момчето е било издирвано с термо камери, а местните започват да се отчайват.

Участници в издирването му казаха, че оттук нататък се надяват на чудо. Те допълниха, че не вярват той да успее да се справи сам в пустошта без подходящи дрехи и прясна храна.

Директорът на училището, в което учи Кристиян, го определи като "природно интелигентно дете".

"Не мога да повярвам, че това е същият човек. Трябва да подходим към него като към дете, което е направило грешка", заяви той.

Негова съученичка пък смята, че младежът едва ли сам е решил да подкара колата на баща си и че някой го е подтикнал да го стори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25215

4

Лопе де Вега

13.07 2017 в 19:49

Да го намерят преди мечките!

Поздрав!

8779

3

Немец

13.07 2017 в 09:48

Толкова много внимание за тоя келеш.....бил идеален,отговорен,прекрасен,чудесен и не знам още какво си....абсолютен келеш...цялата строгост на закона за такива, а за медиите -голям х@й

8024

1

Тази класна явно не знае смисъла на "изкупителна жертва". Изкупителна жертва е когато обвинят клошар, че е подпалил тютюневите складове в Пловдив. Не е изкупителна жертва, когато някой блъсне хора с колата и го обвинят, че е блъснал хора с колата. И не е жертва изобщо ... Както и да е, дано да го намерят и да е добре.