Няма следа от изчезналия син на собственик на автокъща

OFFNews 31 август 2017 в 07:46 6151 0

Няма следа от изчезналия син на собственик на автокъща

Снимка БГНЕС

Продължава издирването на 25-годишния Адриан Златков, за когото се смята, че е отвлечен. В сряда автомобилът му беше открит изоставен край с. Герман, един час след като Златков тръгнал за работа. Колата е открита от баща му, който е собственик на автокъща "Софавто" Тони Златков. 

Адриан е работил в автокъщата на баща си. Двамата били заедно вкъщи сутринта в сряда, когато синът излязъл за работа. Час по-късно и баща му излязъл за работа, когато видял изоставения автомобил на сина си. В колата бяха открити личните документи и телефоните на Адриан.

Според баща му той не е получавал заплахи и не е имал врагове. Автокъщата обаче е била два пъти обект на палежи - вторият път е бил през април тази година. 

До момента е ясно, че една от версиите, по които работи МВР, е отвличане. Заради сигнала на бащата цялото оперативно ръководство на МВР се събра на спешна среща, но след нея беше дадена оскъдна информация.

За момента няма водеща версия, но от полицията отказват да дадат повече подробности какви са останалите. Към момента лицето е в неизвестност, а в автомобила му, който беше намерен край с. Герман, не са открити следи от насилие. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!