Собственик на автокъща вдигна ръководството на МВР да търси сина му

OFFNews 30 август 2017 в 16:04 13234 7

Собственик на автокъща вдигна ръководството на МВР да търси сина му

Цялото оперативно ръководство на МВР беше вдигнато на крак само няколко часа, след като собственик на автокъща обяви 25-годишния си син за изчезнал.

На брифинг от полицията в София съобщиха, че се работи по няколко версии, като една от тях е отвличане. За момента няма водеща версия, но от полицията отказват да дадат повече подробности какви са останалите.

Към момента лицето е в неизвестност, а в автомобила му, който беше намерен край с. Герман, не са открити следи от насилие. В колата обаче са били личните му документи и телефони. Колата била паркирана встрани от пътя. 

Сигналът е подаден от бащата на 25-годишния мъж един час, след като двамата се разделили. Синът тръгнал на работа, а когато баща му също напуснал дома си час по-късно видял колата празна и изоставена на пътя. Тогава той подал сигнал.

Семейството не е имало заплахи, закани или врагове, които да бъдат проверявани, твърдят от МВР.

От полицията потвърдиха, че бащата има бизнес с автомобили, но отказаха да посочат името му. 

От МВР официално съобщиха, че тази сутрин към 10.30 часа от тел. 112 е получен сигнал за изоставен на пътя в района на с. Герман лек автомобил. Веднага към мястото e насочен екип от столичната полиция. При огледа е установено, че в колата имало лични документи и мобилен телефон. Установен е собственикът на автомобила, предприети са всички действия за установяването на местонахождението на водача.

Само няколко часа след сигнала в сградата на СДВР се събраха главният секретар на МВР Младен Маринов, шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов и ръководството на столичната полиция. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

4

Victimized

30.08 2017 в 17:46

Ако аз се обадя на полицията и кажа,че мой роднина или близък е изчезнал преди няколко часа, ще ме пратят да духам супата, докато не минат поне ден два....

14048

3

voododoll

30.08 2017 в 17:13

Чакайте малко сега. Последно? Преди малко писахте, че не бил изчезнал а колата била открадната. Бащата потвърдил, и казал че сина му не е изчезнал. Сега твърдите точно обратното? Следите ли се какво пишете?

8000

2

Margarita Kalinova

30.08 2017 в 16:47

Бате ви Бойко ще ви помогне... :)

12415

1

senester

30.08 2017 в 16:31

Кой е тате,та събра цялото ръководство на МВР-то,бе...