Моторист загина на място след удар в микробус в София

OFFNews 01 август 2016 в 15:50 7618 2

Моторист се блъсна в автобус в София и загина на място

Моторист загина на "Ломско шосе" в столицата, след удар в микробус, правещ обратен завой.

Няма пострадали в микробуса, съобщи Нова тв. Инцидентът стана в района на метростанция "Бели Дунав". 

Вчера стотици мотористи излязоха на шествие срещу смъртта на пътя. Рокерите се събраха, за да почетат паметта на свои приятели, пометени от турски шофьор край Драгоман. Те изминаха последния път на загиналото семейство Бойко и Таня. Преди дни съдът освободи под домашен арест турския шофьор, който причини смъртта им. 

Десетки мотористи организираха пък шествие в Хасково с искане за строг контрол по пътищата след жестоката катастрофа, при която в петък загинаха Никол и Даяна на 15 и 16 г. Мотопедът им беше блъснат от ауди на пътя преди Ханче “Клоктница”, а момичетата загинаха на място. 



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12005

2

аман

02.08 2016 в 10:00

То и скоростта над 50 км/ч в населени места е ЗАБРАНЕНА. Докато няма контрол на пътя и всеки прави каквото си иска така ще е за съжаление. Много неща са ЗАБРАНЕНИ, но в БГ почти никой не спазва ЗДП.

Пази моториста!

Но нека и моториста да се пази сам, защото ако той сам не се пази, колкото и да го пазят другите, като летиш с скорост над разрешената, и знаеш че е пълно с олигофрени които правят обратен завой на двойна непрекъсната, нещата не свършват добре :(

29585

1

Izalina

01.08 2016 в 17:23

edit!

ЗАБРАНЕН обратен завой през двойно непрекъсната и с дясна дирекция - дали изобщо е погледнал в далечното огледало, че ще гази!!

Пореден ужас, да почива в мир момчето :(