ММА боецът Стъки е шофьорът помлял патрулка с двама полицаи

OFFNews 29 април 2018 в 16:53 21911 1

Известният състезател по смесени бойни изкуства Станислав Недков – Стъки е шофьорът, който снощи е блъснал патрулен автомобил на полицията с двама униформени в него, съобщи бТВ.

От удара и двамата полицаи са пострадали, като единият остава в болница за лечение след комоцио.

Инцидентът е станал в полунощ на „Симеоновско шосе”. Униформените са извършвали проверка на документи в патрулката, когато колата им е била ударена от друг автомобил в задната част.

Стъки, който е съпруг на бившата депутатка и тв водещ Юлиана Дончева, е тестван за алкохол, като в кръвната му проба не са открити следи от упойващи вещества.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12416

1

IBL IBL

30.04 2018 в 09:09

Аз съм млад човек и не познавам още света, чета материалите за тоя пич и ми остава следното впечатление: нормално е да блъскаш полицаи и да ставаш известен с това, че да те показват и по всички медии. Престижно е! Може би дори препоръчително за успех в живота...
Малко по-сериозно: приемам факта, че може би Стъки съжалява, но ми се струва, че няма да бъде сериозно наказан за удар с полицейски автомобил, раняване на двама полицейски служители и (вероятно) сериозно неспазване на правилата за движение. Със здраве :)
 
X

Подкастът на OFFNews