Мъж стреля по деца с въздушна пушка, 8-годишно пострада леко

OFFNews 18 ноември 2016 в 12:34 4329 1

52-годишен мъж е стрелял с въздушна пушка срещу деца в Симеоновград. Целта на стрелеца била да сплаши децата, които се катерели по оградата на къщата на майка му.

Той стрелял с въздушната си пушка калибър 5,5 мм модел „61”. При стрелбата със сачма е ранено 8-годишно момиченце. Детето е прегледано в Спешния център на града и освободено за домашно лечение. Лекарите са установили, че има само повърхностно одраскване в областта на едното ходило.

Пушката е иззета с протокол, а случаят е докладван на Районна прокуратура-Харманли, съобщават от полицията, цитирани от Дарик. Това е втори подобен случай в Симеоновград в рамките на три месеца. В края на септември, по време на традиционния местен панаир, мъж простреля дете в ухото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12039

1

иван тодоров

18.11 2016 в 22:17

Изкарахте човека изрод, а мълчите че въпросните деца всъщност са циганенца дошли отново да крадат. На човека му е паднало пердето, защото му е омръзнало да го ограбват ежедневно, полицията нищо да не прави и затова е взел нещата в свой ръце и започнал да стреля на месо,барем се оттърве от циганската напаст.