Катастрофа след катастрофа по пътищата, двама загинаха край Алтимир (снимки)

OFFNews 24 декември 2014 в 16:30 18773 10

Множество катастрофи станаха в днешния празничен ден. Само за един час на автомагистрала "Тракия" станаха пет пътно-транспортни произшествия. Две жертви взе друга катастрофа, в село Алтимир, Бяла Слатина.

При нея жена е загинала на място, а мъж е починал в болница. Двама души са били ранени при челния сблъсък на два автомобила. Според полицията автомобилите са се движили с много над разрешената скорост от 50 км/ч.

Пет катастрофи станаха само за един час на магистрала "Тракия" в пазарджишкия й участък. Две от катастрофите станали почти по едно и също време, към 13 ч. на двете пътни платна - посока Пловдив и посока София. След катастрофата в платното посока Пловдив в отсрещното платно спрял автомобил, от който излезли две момчета, за да видят какво се е случило. Тогава автомобил блъска едното момче, а в следствие на инцидента се удрят две коли. За щастие, няма починали или тежко ранени.

Един от потърпевшите е Весислава Танчева, която публикува снимки от инцидента във Фейсбук.

"Току-що преживях почти без драскотина тежка катастрофа на магистрала "Тракия". Удари ни кола, изпреварваща отдясно, в резервната лента. Завъртяхме се и прелетяхме над мантинелата в другото платно", пише тя.

Ето снимките, които публикува:




При останалите катастрофи на "Тракия" също не е имало сериозно пострадали пътници.

Сериозен пътен инцидент е станал и на разклона за Велинград на главен път София - Бургас. При сблъсък на два леки автомобила е пострадал един човек, който е транспортиран в болницата в Пазарджик. Патрули на КАТ „Магистрална полиция“ регулират трафика по магистрала „Тракия“ в пазарджишкия участък.

Тежък пътен инцидент е станал и край местността Кална кория, Севлиево, съобщи агенция „Фокус”.  Един пътниците е в болница.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!