Извергът с изкорменото куче бил рецидивист

OFFNews 06 юли 2015 в 11:43 7229 14

Архивна снимка

Сватбеният фотограф Светлин Минков, който публикува снимка на изкормено куче, бил рецидивист.  

От фондация "Четири лапи" обаче са категорични, че не Минков е извършител на зверското деяние. Фотографът им е познат отдавна, тъй като участвал в много групи, където насърчавал саморазправата с бездомни животни, разясняват от фондацията. "Този човек е психопат, намира си снимки в интернет и ги пуска, за да дразни хората."

Според говорителя на "Четири лапи" кучето е ловджийско и най-вероятно е пострадало по време на лов. В случая дори не можем да говорим за кастрация. Първо кастрация на мъжко куче не се прави по този начин и второ кучето е направо разкъсано и се виждат вътрешностите му, допълва той. 

"Сигурен съм, че този човек няма смелостта да извърши такова нещо, но заради самия факт, че разпространява такива снимки трябва да бъде интересен на прокуратурата. И ние, а и други граждани са сезирали прокуратурата за групите, в които участва. Засега интерес няма, чакаме да убие дете, тогава сигурно ще проявят интерес", категорични са от фондация "Четири лапи".  

Във Фейсбук има създадена група с повече от 1000 членове. Всички те искат Минков да бъде съден. Там са публикувани и още десетки снимки, пускани в социалната мрежа от фотографа. Всички фотоси са на убити кучета и то по особено жесток начин - обесени, изкормени, тежко ранени, а част от текстовете към снимките на Минков гласят: 

         

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews