Quantcast

Дупка заклещи бетоновоз в центъра на Враца

OFFNews Последна промяна на 14 май 2014 в 12:24 6684 4

Снимка Nova TV

Предната част на бетоновоз беше погълната от дупка в центъра на Враца, съобщава Нова тв.

Инцидентът станал късно снощи. Шофьорът разказва, че камионът хлътнал изведнъж и след това не успял да се измъкне от дупката. При опитите му да извади машината тя затънала още повече. Той споделя, че кара бетоновоза от 7 години, но досега не му се е случвало подобно нещо.

Малко след инцидента в радиус от десетина метра около камиона зейнали още три дупки с дълбочина поне половин метър. Друг шофьор попаднал в една от тях, а едно такси едва не попаднало в трета.

Случайни минувачи обезопасили една от дупките с пейка и клон, за да не пропадне и друго превозно средство. Пострадалите извикали полицейски екип и кмета на града, когото попитали дали ще има санкции за изпълнителите на водния цикъл.

На мястото пристигнал и мъж, който се представил за „технически ръководител на обекта“, но отказал да каже името си. Той обяснил, че пътят е строителна площадка, за което обаче на мястото няма каквито и да е обозначения.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.05 2014 в 02:21

Е, то нали асфалт не се яде.

14.05 2014 в 18:39

Минеш ли през Враца, оставяш нещо свое: я тас, я пломба...

14.05 2014 в 13:16

Избраха си врачани кмет от бсп и сега ядат големия. Стряскащото е, че дори не се вдигат на протест за начина по койот беше съсипан града им.

14.05 2014 в 13:05

Те защото пътищата ни са от най-високо качество, затова...