Quantcast

Британка почина от кокаин в Боровец

ОFFNews Последна промяна на 06 февруари 2014 в 12:27 11431 17

Полиция
Полиция

33-годишна британска туристка е починала в Боровец малко след като взела доза кокаин, съобщи в. "Вяра".

Трагедията е станала преди ден пред заведение в курорта, а според информацията на изданието дрогата е била продадена на жертвата от "викачката" на бара.

Осем чужденци, взели същия наркотик, са потърсили помощ в медицинския център в комплекса и се разминали се на косъм със смъртта.

Името на починалата млада жена е Нина Хоумс, пише "Вяра". 

Случаят се разследва от Областната дирекция на МВР-София и е под наблюдението на Софийската окръжна прокуратура. Говорителят на прокуратурата съобщи за OFFNews, че разследването е на ранен етап и към този момент не са готови експертните заключения за причината за смъртта на жената. Има обвиняемо лице, което е освободено срещу парична гаранция.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.02 2014 в 19:25

Ако освободеното лице се разприказва за кого продава дрогата и кой събира парите интересни неща може да излязат.

07.02 2014 в 13:00

Още една причина да се легализира продажбата на наркотици.

07.02 2014 в 12:59

Волен Сидеров да чете и да внимава, че ще загубим най-големия патрЕот на KLETA MAJKA BALGARIQ за последните 5 века ...

07.02 2014 в 10:24

До №11, Мадам Ред,

Нека не правим паралели към легалните дроги те наистина са проблем при хората поради липса на информираност и контрол. В съседна Сърбия и Македония доста добре са го решили този проблем като не продават алкохол в магазините съответно след 9 и след 12 часа. За съжаление у дома копеленацата в политиката за прекално с всички вимпроми за да прибегнат до такава мярка. До тук за легалните макар и да може да се говори в тази тема и за лелки на лексонани и ксанакс.

За нелегалните, вчева имах много задълбочена дискусия с приятели за легализацията. Не всички я удобряват но всички бяха категорични в това че няма да спрат (за да уточня, не сме хеви узъри направо сме си лайт всички, просто с по няколко силни вечери годишно ;) ) та ще е голяма трагедия за някой вземе да умре от некачествена дрога, или пък бъде хванат и влезне в затвора защото някаква П. заспала не си е свършила работата пишейки нови закони.

А за вашият приятел, съжалявам наистина, но сам си е виновен, ако беше пушил един джоинт нямаше да пие толкова

Поздрави,

07.02 2014 в 06:36

Починале една наркоманка, а не британка...

06.02 2014 в 22:56

Към 11
Легализацията би довела до още по масова употреба. Не случайно вече невръстни деца пият алкохол и пушат цигари(а те също се водят наркотични вещества). Това не е нормално, ако и те бяха незаконни положението нямаше да е такова. Да, с времето се научаваш откъде какво можеш да си вземеш, но младите още нищо не знаят, а обикновено човек израстне ли чист си остава такъв, защото знае, че няма нужда от подобни глупости. Да се легализира поредният наркотик би било безумие.
Освен това от легален алкохол също можеш "да пукнеш", производството може и да е добро, но прекалиш ли с количеството не знаеш какво може да се случи. Можеш да потърсиш информация, ако не ми вярваш. Един мой познат почина по този начин, мъчил се е, но всички наоколо са били прекалено пияни, за да забележат и никой не е извикал линейка.

06.02 2014 в 19:18

Ще де друсаме колкото си искаме. И всички които познавам ще продължават да го правят независимо от подобни случаи. Надявам се осъзнавата че случаи като този ппказват нуждата разпространението на дрога да е официално и легално. Защото сме нормални хора и искам да знам че като отида на парти и изям един бонбон няма да пукна, а някои ще е контролирал процеса на производство!

06.02 2014 в 18:16

Каквото търсила, това и получила. Сегашните дребнобританци са отрепки. Нямат нищо общо с предците си, които изградиха величието на империята. Уайт треш, алкохолици, наркоманчета и педеруги, омещани с пакита, негритоси и арабески. Омерзен съм.

06.02 2014 в 15:51


Още една причина да се легализира продажбата на наркотици.

06.02 2014 в 14:57

Не й е понесъл добивания от самоковски картофи наркотик. Явно са променили рецептата от времето на Косьо. Кризата е на всякъде