Алпинисти ще вадят тялото на Кристиян

Според първоначални данни момчето е паднало или е скочило от около 120 -метрова скала

OFFNews 22 юли 2017 в 18:40 12569 5

Алпинисти ще извадят тялото на 16-годишния Кристиян, който беше открит мъртъв край Триград, съобщиха от ОД на МВР-Смолян, цитирани от БТА.

От полицията обясниха, че трупът на момчето е в недостъпна местност и не може да бъде достигнат пеша. 

Кристиян беше в неизвестност от 9 юли. Той изчезна, след като блъсна група туристи край Триград. Кристиян е ученик от София, а през ваканцията е бил при баба си в Триград. 

Тялото му беше открито по-рано днес от баща му.

Според първоначални данни момчето е паднало или е скочило от около 120 -метрова скала. Предстои да бъде извършена и аутопсия, уточняват от полицията.

Екип разследващи полицаи извършват оглед на мястото, където е намерен трупът. След приключване на огледа, алпинисти ще пристъпят към изваждане на тялото. 

Районът, в който е намерено тялото, не е обходен при издирването, тъй като е недостъпен, обясняват от кметството.

От полицията допълват, че трупът очевидно е в тази пропаст от дни, вероятно още от нощта на пътния инцидент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

22.07 2017 в 23:11

И след глупостта да прави едно нещо, което не може - да кара кола, е направил глупостта да изхвърли телефона, вместо само сим картата. А телефона има радиоприемник, по който може да чуе новините. И главната глупост - да се захване с Планината, която очевидно също не познава и не разбира. А тя не знае ни за морала, ни дявол. Тя е равнодушна и към свойте, и към чуждите.
Мда. Поколението Z. Няма нужда и да ги трепеш - те сами.

13214

2

XR4

22.07 2017 в 22:39

Сотка, това не е достойна постъпка.Това е глупава постъпка!

Още от времената на древния Рим и римското право(което е заложено в основите на съвременното право) има един принцип-"око за око, зъб за зъб"(например-не може и не трябва след грабеж да следва смъртна присъда).Да! Кристиян е бил виновен, но "...При инцидента са пострадали трима възрастни и дете, които са настанени в смолянската болница БЕЗ ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА...".Това не заслужава отнемането на живота на едно 16год. момче!