Успелите деца на звездите (снимки)

OFFNews 16 май 2017 в 15:40 9089 0

Снимка Pixabay

Често си мислим, че децата на успелите и богатите "лежат" на парите и репутацията на родителите си. Въпреки че има и такива случаи, не малко от наследниците на звездите сами изкарват хляба си.

1. Лили Роуз Деп


18-годишната дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради започва своята актьорска кариера с роля в Tusk. Участва още в Yoga Hosers, The Danser и Planetarium. През април 2015 г. позира за фотосесия в австралийското списание Oyster. През септември същата година бе обявена за посланик на Шанел и пусна линия очила за марката.

2. Дакота Джонсън


Дъщерята на Мелани Грифит – Дакота Джонсън, също се занимава с актьорство. Дебютът й е през 1999 година във филма Crazy in Alabama. Участва в редица филми и сериали, но най-големият й успех е през 2013-та година, когато се снима в лентата Fifty Shades of Grey.

3. Парис Джексън


Дъщерята на Майкъл Джексън успява да привлече вниманието на медиите заради ексцентричния си външен вид. Въпреки че е надарена музикално, Парис предпочита да се съсредоточи в кариерата си на модел и актриса. Пробивът й в Холивуд ще бъде рамо до рамо с актьори като Шарлийз Терон, Аманда Сийфрайд и Танди Нютън.

4. Зоуи Кравиц


Дъщерята на Лени Кравиц започва кариерата си на актриса още докато е в гимназията. Стартира с филмите No Reservations и The Brave One. Участва в още няколко филма, но най-голяма популярност добива с ролята си на Ейнджъл Салвадор в X-Men: First Class.

5. Майли Сайръс


Дъщерята на кънтри певеца Били Рей Сайръс стана популярна с ролята си в сериала Hannah Montana. В Момента Майли е една от най-успелите млади певици в света.

6. Уилоу Смит


Дъщерята на Уил Смит е само на 16 години, но вече е актриса и певица. През 2007 година се снима във филма „Аз съм легенда“, а по-късно се появява и в Kit Kittredje: An American Girl заедно с Абигейл Бреслин. През 2010 г. издава дебютния си сингъл Whip My Hair.

7. Джорджия Мей Джагър


Дъщерята на легендарния Мик Джагър е известен модел. Тя е участвала във фотосесии на марките Hudson Jeans, Chanel, H&M, Miu Miu, Versace и Vivienne Westwood.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови