Среща с Лив Тайлър. Лондон. 18-ти век (видео)

Хитовият сериал „Блудници“ e по Epic Drama от 13 август, всяка нощ в 22:00. Очаквайте втори сезон по новия тв канал на Viasat World за драматични продукции тази есен

Станислава Айви, Cinema Confidential 09 август 2018 в 00:22 5444 0

Снимка Epic Drama

Тази седмица филмовият видео блог на Станислава Айви – Cinema Confidential - ни среща с американската актриса Лив Тайлър – познатата ни от “Открадната красота” и “Властелинът на пръстените” дъщеря на рок легендата Стивън Тайлър, която на 1 юли навърши 41 години.

Наскоро тя стана част от втория сезон на “Блудници” - продукция на ITV, която се излъчва от Epic Drama – най-новият член на семейство на Viasat History и TV1000 - у нас и в цяла Централна и Източна Европа.

Лив е в ролята на Лейди Фиц и си партнира с познатата ни от „Даунтън Аби“ Джесика Браун Финдли, която превъплъщава елитната компаньонка Шарлът Уелс.

“Играя много високопоставена дама в обществото, която живее с брат си. Лидия Куигли изнудва моята героиня и част от сюжета е всъщност да разбереш каква е тайната ѝ”, разказва Лив пред Стаси. “Брат ѝ се опитва да помогне, а постепенно се разкрива и връзката между тях двамата, която е доста извратена и сложна, с много пластове. Лейди Фиц става много близка с Шарлот, първоначално заради общата им омраза към Лидия Куигли, но в последствие връзката им се превръща в красиво приятелство.“

Станислава Айви със Саманта Мортън

“Блудници” е сниман предимно в имението Langleybury, близо до Уотфърд във Великобритания. Историята от първи сезон накратко: В лондонския публичен дом на Маргарет Уелс (претворена от феноменалната Саманта Мортънвижте интервюто на Стаси с нея), освен момичетата, които е прибрала, са и нейните собствени дъщери – Шарлот и Луси. Нейният основен конкурент и голям враг е зловещата мадам Лидия Куигли - номинираната за Оскар тази година за „Невидимата нишка“ с Даниел Дей-Луис Лесли Манвил. В новия сезон ще видим как Шарлот се внедрява в къщата на Лидия (Лесли Манвил).


Лив Тайлър с Лесли Манвил

„Героинята ми е доста самотна, защото живее в един изолиран свят,“ казва Лив. Независимо че другите момичета са обикновени проститутки, бедни са, имат какви ли не други проблеми, които тя няма, тя е доста привлечена от техния свят и начина, по който живеят. Тя е като птица в клетка в много отношения – статусът ѝ в живота и в обществото не ѝ позволява да бъде себе си. Чрез Шарлот тя донякъде получава тази възможност, до която иначе не би достигнала.”

Красавицата с харизматичната усмивка и дълги разпуснати коси като запазена марка е позната на публиката от поредица от хитове. Звездата на Лив изгря в “Открадната красота” до Джеръми Айрънс, след това участва в “Армагедон” заедно с Брус Уилис и Бен Афлек, а една от емблематичните ѝ роли е в епоса “Властелинът на пръстените” като принцесата на елфите Арвен.

Първи сезон на „Блудници“ е в ефир по тв канала Epic Drama всеки делничен ден от 22:00 часа от 13 август. Можете да гледате епизод 1 на „Блудници“ свободно по всяко време онлайн на https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

От 13 август, понеделник, в 22:00 можете да гледате „Лятна съблазън“ по Epic Drama. Каналът предоставя възможност да наваксате с епизодите на най-популярните ни поредици. Гледайте ги от самото им начало всеки делничен ден през август и септември. Насладете се на пропуснатите епизоди от “Блудници”, “Полдарк”, “Борджия”, “Чумата” и “Клондайк”.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови