Хороскоп 25.11-01.12.: Телци и Везни да търсят читави партньори, Раци и Козирози да не спорят

Антония Мечкова 25 ноември 2023 в 07:18 29377 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Труден период и вие трябва да се погрижите за укрепването на връзките си с партньори, познати и близки. От уикенда Овните да анализират внимателно всяка информация по темата. В понеделник градите доста амбициозен план за промени, във вторник търсете сътрудници, с които се допълвате, иначе вашата преумора и огорченията ви са сигурни. До Андреевден съберете информация, за да се ориентирате по-точно и в идеи на шефове, и в намерения на колеги, ще ви спъват интриги. В петък някои ще се включат в чужди проекти, ала с полза.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Финансовата тема води за периода, през уикенда разпалва служебни амбиции у мнозина. До понеделник Телците точно да обмислят условията за нови бизнес съюзи и до вторник да разчистят забавени делови задължения. В сряда давате предимство на контактите, но все пак бъдете дискретни, има и неискрени хора, смятат да ви ощетят или не ги е грижа за пречките в работата. На Андреевден трудностите в нея са сериозни, някои ще се усетят, че са гонили неподходящи изяви. Е, ще се отворят по-добри шансове, само поддържайте тонуса си добър.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До края на ноември следва задълбочено да анализирате финансови проблеми – засягат делови стъпки, а и по-личните ви намерения. Близнаците да подхванат темата от уикенда, служебни трудности в понеделник изискват да си определят по-стриктен режим, да бъдат строги и към екипа си. Във вторник внимавайте с нова информация, на път, при запознанства, току виж ви подхлъзнат за нещо. В сряда се съсредоточавате върху най-парливите теми, съперниците можете да преборите с гъвкавост, трудолюбието ви е несъмнено. Грижете се за тонуса си.

РАК (21.06 – 21.07)
Сега късметът е с вас, но повече предпазливост няма да навреди. През уикенда запознанства ще откриват шансове за изява и печалби за Раците. В понеделник деловите пречки са доста, но пък разкриват колко умели професионалисти сте. Във вторник обмислете идващите оферти, от сряда искате да реализирате най-смелите си идеи, за някои идват и пари, и изкачване в йерархията. Избягвайте прекаленото харчене, а също и споровете. Ала това не значи да подминавате грешки, недисциплинираност. И към близките бъдете правдиви и обичащи...

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!