Мелания Тръмп посети център за деца имигранти с яке с надпис "Не ми пука, а на теб?"

OFFNews 22 юни 2018 в 11:57 8226 1

Мелания Тръмп отново накара всички да заговорят за нея, питайки се иска ли да каже нещо с избора на облекло. Снимка на Повод стана снимка на първата дама с яке с надпис I Really Don't Car. Do U? (Наистина не ми пука. А на теб?), с което тя бе по време на посещение на център за деца имигранти в Макалън, Тексас.

След вълната от възмущение в интернет, говорителката на Мелания Стефани Гришам излезе с официално изказване, в което поясни, че надписът на якето няма нищо общо с посещението на президентшата в центъра.

„Надписът на якето на г-жа Тръмп не съдържа скрито послание. Вместо медиите ще си губят времето, фокусирайки се върху гардероба на Първата дама, могат да са в помощ на децата, като дадат гласност на желанието й да им помогне“, заяви Гришам.

Това не е първият случай, в който тоалетът на Мелания успява да възмути света. След като миналата година ураганът Харви връхлетя над Тексас и нанесе щети за милиони долари, г-жа Тръмп се появи в наводнения Хюстън с тънки 10-сантиметрови токчета, за да подкрепи хората, останали без дом заради бедствието.

Малко след това тя се появи в двора на Белия дом, където събираше биозеленчуци с деца от клуба "Boys and Girls Club", облечена с риза за над 1000 долара, и отново успя да подразни общественото мнение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови