Мелания с 10-сантиметрови токчета към наводнения Хюстън

OFFNews 30 август 2017 в 12:06 65170 5

Снимка Twitter

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп стана обект на критики в медиите и социалните мрежи, след като се появи на тънки 10-сантиметрови токчета на път за наводнения Хюстън.

В интернет пространството бяха споделени множество снимки на президентското семейство, отправящо се към самолета към Тексас, а хората недоумяват защо иначе безупречната в стила си първа дама е решила да носи свръхелегантните обувки точно по този повод.

Всъщност мисис Тръмп носеше обувки с ток качвайки се на самолета. На слизане тя бе обула равни спортни обувки в... бял цвят. Вторият й избор отново не умилостиви критиките. И двата чифта обувки са еднакво неподходящи за калните, наводнени улици на Хюстън и издават това, че първата дама ще присъства в града "отвисоко", само като наблюдател. С избора си тя, съзнателно или не, подчертава дистанцията между себе си и пострадалите, писа "Вашингтон поуст".

В Twitter се появиха хиляди коментари и мнения относно снимките на първата дама, като хората предлагат да съберат пари за спортни обувки на Мелания, коментират, че нищо не казва "трагедия" повече от обувки на ток и че Мелания явно смята, че е Седмицата на модата в Хюстън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови