Кейт Мос защити Джони Деп в съдебния процес срещу Амбър Хърд

OFFNews 26 май 2022 в 14:58 5405 0

Кейт Мос

Снимка Стоп кадър: Twitter

Кейт Мос се включи чрез видеовръзка на делото между Джони Деп и Амбър Хърд

Британският супермодел Кейт Мос отрече твърденията, че бившият й приятел Джони Деп я е бутнал по стълбите, съобщи "Sky News".

Мос се яви като свидетел по делото по развода на Джони Деп и Амбър Хърд.

Моделът се включи чрез видеовръзка и заяви, че Деп "никога" не я е бутал. 

48-годишната Мос беше помолена от адвокатите на Деп да даде показания, след като миналата седмица бившата съпруга на актьора Амбър Хърд заяви, че е чула слух, според който Деп е бутнал Мос по стълби по време на ваканция в Ямайка.

Моделът обаче отрече твърдението, като обясни, че това "никога" не е ставало. 

"Излизахме от стаята и Джони излезе преди мен. Имаше буря. Когато излязох, се подхлъзнах надолу по стълбите и нараних гърба си. Изкрещях, защото не знаех какво ми се е случило и ме болеше. Той се върна да ми помогне, занесе ме в стаята и потърси медицинска помощ", разказа британският модел. 

След като загуби първото дело за клевета в Обединеното кралство, 58-годишният Джони Деп съди 35-годишната Амбър Хърд за 50 милиона долара (38 милиона британски лири) заради статия, която тя написа в The Washington Post.

Амбър твърди, че е жертва на домашно насилие и отвръща с обратен иск от 100 милиона долара срещу Деп. Досега по време на процеса Деп и Хърд си размениха обвинения в домашно насилие. 

Досега бившите партньорки на Джони Деп - актрисата Уинона Райдър и певицата Ванеса Паради - направиха силни изявления в защита на актьора по делото му в британския съд.

И двете му бивши съпруги заявяват, че никога не са виждали той да упражнява насилие.

Миналата седмица стана ясно, че Амбър Хърд е излъгала под клетва. След развода на Деп и Хърд 36-годишната актриса получи 7 милиона долара, за да мълчи за връзката им. През 2016 г. тя се закле да даде тази сума за благотворителност с думите: "Не обичам парите на Джони и никога не съм ги искала". Две години по-късно обяви, че парите са дарени, като повтори твърденията си и в съда през 2020 г. под клетва. 

Сега обаче Хърд си призна, че е излъгала. "Наистина възнамерявам да изпълня това обещание и бих искала той да спре да ме съди, за да мога да го направя. Взех по-малко пари, отколкото ми предложиха, защото никога не съм искала парите му. Просто исках моята сигурност и бъдещето си, а той рискуваше всичко. Исках той да ме остави на мира", каза Амбър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови