Хороскоп 31.12.2022 – 06.01.2023 г. - Лъвове и Телци да внимават с тонуса. Деви, Стрелци, Козирози се посвещават на дома

Антония Мечкова 31 декември 2022 в 00:03 5585 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Посрещате 2023 г. с делови и лични проблеми, едни се чувстват подценени, други се боят от щети. Не загърбвайте празниците, а и не се подчинявайте твърде на каприза на близки и познати. В понеделник Овните да помислят за стабилизиране на доходи, във вторник май ще се дистанцират от приятели и рода, в сряда с такт и отстъпки ще търсят начин как да променят нещата, които не им харесват много. Идеите ви са добри, но чакайте подходящ момент. Не се предавайте на емоции и фантазии, ако нещо не е по вкуса ви, сега преглътнете.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Нова година е повод за равносметки, пък вие не се много доволни от резултати и от постъпки на близки. Поне на Василовден забравете това настроение, после постепенно ще намерите начин да се преборите и с него, да си направите къде по-печеливши планове за изява. В понеделник-вторник Телците ще посветят доста време на други, помагат им, но с капризи на влиятелни хора ще трябва да се съобразят. Сряда носи нови шансове, обмислете работата, ала без прекалени амбиции, а и без да се претоварвате с още ангажименти, важен е бойният дух...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Финалът на 2022 г. ви затрупва със задачи, не отлагайте никоя, за да си дадете пълноценен отдих поне до понеделник. Само че Близнаците май се колебаят с какво да се заемат, във вторник се взират във всяка дреболия, та преувеличават пречките. Ще се справите, а трябва да помагате и на другите в екипа, у дома да преборят свои грижи. Ако ще се връщате към стари идеи и уговорки, да не е преди Йордановден, първо искайте съвет от по-опитни роднини. Дискретно, с такт ще постигнете разбирателство с обичания за някои промени във връзката.

РАК (21.06 – 21.07)
Седемдневие с куп празнични поводи, гледайте да не се увличате твърде по купони. На прага на 2023 г. динамиката може да подлъже Раците, прибързват за постове и печалби, искат да изпълнят по-амбициозни планове. Понеделник напомня за търпение, вторник – за сериозен анализ на фактите, сряда – да се избягват спорове с близки. До петък ще ви се открият хубави шансове за изява, а е вероятна и влиятелна подкрепа, няма защо да споделяте на маса деловите си проблеми. Щастието в любовта зависи от благоразумие, не от авантюрите.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews