Хю Грант с хумор за коронавируса: Все едно Харви Уайнстийн седи върху гърдите ми

OFFNews 12 ноември 2020 в 17:37 5394 0

Снимка people.com

Коронавирусът не е успял да изкорени от Хю Грант „британския“ му хумор. 60-годишният актьор разкри пред “The Late Show” на Стивън Колбърт, че се е заразил с COVID-19 със съпругата си Анна Елизабет Еберщайн през февруари. „Направих си тест само преди месец. Все още имам тези антитела. Така че знам, че това беше коронавирусът.”

След това актьорът от „Love Actually“ пресъздаде с лекота симптомите, които изпитвал, когато бил болен, съобщава БГНЕС. 

„Започна с много странен синдром, плувнах в пот, наистина беше смущаващо. И тогава очните ми ябълки се утроиха и се чувствах, все едно върху гърдите ми седи огромен мъж, Харви Уайнстийн или някой подобен “, описа той, имайки предвид бившия холивудски продуцент, изправен пред съда, след като бе обвинен от десетки жени в изнасилване и сексуално насилие.

След това Хю Грант загубил обонянието си и започнал да се “паникьосва”, тъй като след изследването показва симптом на коронавируса. „Започнах да мириша цветя, нищо, а след това станах все по-отчаян. Започнах да душа кофите за боклук и исках да помириша подмишниците на непознати. В крайна сметка се прибрах вкъщи и напръсках лицето си с Chanel №5 на жена ми и все още не усещах нищо. Ослепях”, продължи шеговито той.

След това Хю Грант сподели за изолирането си в Лондон, с три от петте си деца, включително двете му дъщери на 2 и 4 години.

Той също така намерил нова страст по време на първото затваряне с дъщерите си: Куклите Барби. „Играх си с техните Барби. Първоначално си помислих, че правя това, защото ми беше приятно, а след това осъзнах, че дори след като дъщерите ми си легнаха, все още продължавах да играя”, добави той, обяснявайки, че обича да поставя на сцената кукли и ги кара да се влюбват една в друга. „Това се случва по време на много дълги карантини (…) Вие сте отчаяни“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови