Недоволстват от цените на Плюшченко

OFFNews 21 април 2017 в 09:50 2875 3

Двукратният олимпийски шампион по фигурно пързаляне Евгений Плюшченко откри академия в Москва и обяви шокиращ ценоразпис, който възмути родителите.

Оказва се, че 80% от децата просто не могат да попаднат в школата, тъй като сумите са непосилни за родителите. Някои родители отбелязват, че е по-евтино да се отиде в САЩ, където местните треньори също са на високо ниво.

В школата се предлагат три варианта на обучение за групи, плюс индивидуални занимания със самия Плюшченко. Цените варират между 1000 и 2500 евро на месец за начално и високо ниво, а час частен урок струва 1000 евро или 60 000 рубли.

Съществува и вариант на съвсем безплатно обучение, но решението за това се взема от самия Плюшченко, който го обещава за най-талантливите деца, които ще бъдат отделени в група за напреднали.

Академията се казва "Ангелите на Плюшченко" и се намира в западната част на руската столица.

"Това е сбъдната мечта за мен. Отдавна обмислям тази идея", коментира Плюшченко, който официално прекрати кариерата си на 31 март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

1

Nik68

21.04 2017 в 10:02

На който не му харесват цените - не употребява услугата. Отиват в САЩ и там тренират децата им. Само че там не ззнам да има такъв знаменит и многократен шампион, като Плюшченко.