Скандален клип: Жена играе кючек върху линейка, спешният екип я чака да се натанцува

Сви ми се душата, като разбрах, че е заминала със семейството си в чужбина, това ли е лицето ни пред света, коментира Катя Сунгарска от ЦСМП София

OFFNews 13 септември 2023 в 09:38 10748 5

кючек

Снимка Скрийншот

Инцидент в с. Градец

Скандален клип с жена, която играе кючек върху линейка, предизвика възмущение във Фейсбук. Спешният екип е трябвало да изчака видимо пияната танцьорка да приключи, за да тръгне.

Екипът се отзовава на сигнал за тежкоболна жена в село Градец. Медиците я преглеждат, а след като се връщат към линейката виждат забавляващата се компания.

„Жената се беше качила върху предния прозорец на линейката. Близките ѝ я свалиха. 25 години съм шофьор на линейка и от ден на ден е по-зле. Нямаме подкрепа от органите на реда. Отиваме с голи ръце. Мисля, че е редно да има и полиция с нас. Колеги са бити, обиждани. Има много случки. Този случай беше зрелищен, някаква дива музика“,
обясни шофьорът на линейката по bTV.

„Понякога има нормални хора, които наистина имат нужда. Понякога са подигравки, викат те за глупости. Миналите години имаше доста фалшиви сигнали. Гледаха ни сеира за колко време ще стигнем до Градец“, добавя той.

Налага се екипът да изчака в линейката, докато жената се натанцува и да бъде свалена. В Котел има само една линейка. В момента празнуващата на клипа фамилия се е изнесла, за да работи в чужбина.

„Това с кючека щеше да е смешно, ако не беше жалко. На мен ми се сви душата, когато вашата репортерка каза, че тази жена е заминала с цялото си семейство на гурбет в чужбина. Тази жена и нейната фамилия са лицето на България по света“, коментира случая Катя Сунгарска от от Центъра за спешна медицинска помощ в столицата.

По думите ѝ по тези квартали екипите се сблъскват редовно с агресивно отношение. „Всички в централата на Спешна помощ изтръпват, защото знаят, че линейката ще бъде блокирана за часове вътре. От всички къщи започват да прииждат болни хора, за да ги прегледат безплатно на място“, казва Сунгарска.

Тя разказа и потресаващ случай от столицата.

Троен реанимационен екип е извикан на адрес от дъщеря, която твърди, че майка ѝ умира.

„Екипът заварва майката в много неприлично състояние, окъпана в телесни течности. Дъщеря ѝ казва, че е безработна и спешният екип да почисти майка ѝ, след което да я откара в болница, за да я гледат“, казва Сунгарска.

След като спешните медици обясняват на жената, че не извършват социална дейност, тя става агресивна и започва да ги обижда.

„Когато тя е разбрала, че това няма да се случи, започнала да ги обижда. Екипът звъни в централата, за да извикат полиция, като тогава жената започнала да крещи отстрани „Бият ме, пребиват ме от спешна помощ“. А лекарят се прибра одран и насинен“, казва Сунгарска.

„Всеки път когато ходим на такива адреси се говори с хората, но те са с нагласата, че някой винаги им е длъжен за нещо“, допълва тя.

По думите ѝ трябва да има наказания за подобни случаи, защото навсякъде по света е така.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1005

8

Чичо Джо

14.09 2023 в 22:45

Това не е манталитет, това е манГалитет .. тъжно, жалко, трагично ... тези етноси найстина създават изкривена представа за Българите ...

605

6

avitohol

13.09 2023 в 14:41

това село Сливенско село Градец е само циганории. Ченгетата нали им вдигнаха пак заплатите - защо трябва да си вършат работата като може да си вземат заплатки и без да работят.

1017

5

IvoIvo

13.09 2023 в 12:16

Офффф край нямат гнусотиите!

-529

3

6екеr4о

13.09 2023 в 10:15

За съжаление в нито една медия не се споменава малцинствения произход на цитираните квартали...

22548

1

dolivo

13.09 2023 в 09:49

хехе бай зелен, или най село

реднеци в Сащ има подобни

навсякъде има жалки хора
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика