Кацаров за лукс апартамента в болница Лозенец: Подслушвали са посетители на болницата

OFFNews 11 юни 2023 в 20:35 14320 4

Стойчо Кацаров като министър на здравеопазването

Снимка БТА/Цветомир Петров

Стойчо Кацаров като министър на здравеопазването

Имам спомен, че ми докладваха, че е имало такива подслушвателни устройства, когато гръмнаха скандалите 2021 г. и че са предприети мерки да бъде прекратено подслушването. Слушали са вероятно хора, които са посещавали болницата.

Това заяви пред Нова телевизия бившият здравен министър Стойчо Кацаров. Преди два дни за пръв път се появиха кадри от тайния лукзосен апартамент в болница "Лозенец". Стана ясно, че в един от шкафовете там е била открита записваща техника, както кутии с пури и бутилки алкохол. В мивката дори е имало използвани чинии

Според Кацаров е изключено луксозният апартамент в бившата правителствена болница да е бил използван за нуждите на специални хора от върховете на държавата.

Лукс апартаментът в болница Лозенец не бил апартамент, а кабинет за релакс на бившия шеф

"Аз бях министър на здравеопазването и не знаех, че съществува, камо ли пък някой друг. Какво ще прави в апартамента президентът или министър-председателят? Те, ако постъпят за лечение, няма да е в апартамента с джакузи и сауна. Болният лежи в болнична стая", каза Кацаров. 

Според него най-важният въпрос е как е възможно да се изгради луксозното помещение. "В тази болница работят няколкостотин души. Никой не е видял това? Фирмата, която го е изграждала - не знае? Защо всички хора са си мълчали чак до ден днешен", недоумява той.

Преди две години разследване показа, че в болницата е имало нерегламентирани трансплантации на мними хора от Украйна и Молдова. Кацаров изрази хипотезата, че е възможно апартаментът да е бил използван от такъв тип клиенти, "за да се опази в тайна случващото се". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

4

6екеr4о

12.06 2023 в 12:15

Повръща ми се от тия! А Каскетът квичи, че без него системата би била пропаднала...

22548

3

dolivo

12.06 2023 в 11:50

Отврат

9030

2

Ivan Terziysky

12.06 2023 в 03:05

Абе Стойчо Кацаров ги беше подкарал с лопатата, ама беше за малко.

-1100

1

qwertz

11.06 2023 в 23:33

Ганьовци... търгаши на органи кухи.
Даже и разследване е нямало. Толкова са жалки и пропаднали.

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика