Една и съща сестра е ваксинирала Борисов, Карадайъ и Пеевски

OFFNews 25 октомври 2021 в 09:13 5128 0

Една и съща сестра е ваксинирала Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски. Тя се казва Магдалена Серафимова и е главна сестра на УМБАЛ „Софиямед“, съобщиха от университетската болница, като се мотивират с големия интерес към имунизирането на политиците. 

Причината Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски и много други водещи политици от различни политически партии да използват здравните услуги на „Софиямед“, е техният личен избор. В медицински комплекс „Софиямед“ са се лекували и Собственици и Управители на много други лечебни заведения, уточняват от клиниката.

Серафимова е част от медицинския ваксинационен екип на болницата. Tя е извършила хиляди ваксинации от началото на пандемията на много пациенти. Болницата няма различни стандарти при предлагането на здравната услуга, допълват от "Софиямед"

УМБАЛ „Софиямед“ няма право да предоставя публично информация за пациентите си и тяхното здравословно състояние. Всеки пациент сам взима решение дали да оповести това, че е използвал услугите на лечебното заведение. Ваксинирането на известни личности в България и обявяването им в медиите и интернет, е с цел даване на личен пример и стимулиране на ваксинацията срещу COVID-19 в България, която е на едно от последните места в Европа по процент на поставени ваксини срещу Ковид. Всички ваксинации на територията на университетски медицински компекс „Софиямед“ се извършват по правилата на добрата медицинска практика и са под стриктен контрол, и е невъзможно да се извършат нереални ваксинации, пишат още от болницата.  

Екипите на УМБАЛ „Софиямед“ и ваксинационните кабинети в ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“-Люлин призовават всички български граждани да се ваксинират, за да преборим Ковид пандемията в България и по света.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!