Как да постигнем най-добри резултати с антицелулитни процедури

OFFNews 01 ноември 2022 в 12:55 3735 0

Снимка

Никому приятният целулит не е болка за умиране, но ако можехме да избираме дали да се сблъскваме с него, най-вероятно отговорът на всеки би бил отрицателен. Едно от най-успешните решения е под формата на ефективни антицелулитни процедури. А как да подкрепим този ефект, за да бъде той максимален? Следващите редове носят практичната информация.

Първо – изберете антицелулитни процедури, носещи видими резултати

Това трябва да е вашата здрава основа в несправедливата борба с целулита. Все пак тук се борите срещу биологични процеси, които трябва да бъдат повлияни, за да може да се радвате на видим и траен резултат.

Следва да имате предвид, че антицелулитните процедури не предлагат перманентни резултати, но най-ефективните от тях могат да запазят добрия ефект за цяла година, дори и повече. Като най-резултатни се посочват най-съвременните лазерни антицелулитни процедури, ултразвукови процедури и такива с инфрачервена светлина и антицелулитната мезотерапия.

В борбата с целулита може да се ползвате от ефективните процедури в AestheDerm.eu – един от козметичните центрове в страната, в които работят експерти с изключителен професионализъм и дълъг опит.

Второ – бъдете постоянни, една антицелулитна процедура не е достатъчна

Гореизброените основни процедури са страхотен начин за започване на една цялостна успешна терапия за справяне с целулита и увеличаване на самочувствието. Когато към тях се прибавят повърхностни масажи и грижа, която ще бъде предложена по-долу, максимизирането на ефекта е гарантирано.

Следва да имате предвид, че почти всяка от изброените процедури е нееднократна, т. е. за най-добър резултат се препоръчват периодични посещения. Това е съвсем обяснимо, тъй като целулитът не се е появил за ден и магическото му изчезване за половинчасова процедура по-скоро е съмнителен рекламиран ефект, на който не бива да се доверявате.

Добрите резултати в борбата с целулита изискват по-нататъшно действие

Не е достатъчно периодично да се подлагате на антицелулитни процедури, за да спечелите завинаги неприятната борба с целулита. Ако искате да постигнете максимални резултати, следва да се погрижите за начина си на живот и хранене. Вкарайте повече ежедневно движение и избягвайте вредната храна. Само тогава ще можете да се радвате на задържане на резултатите от антицелулитната и антиейдж терапия от AestheDerm.eu.

Не е наложително да спазвате строга диета, за да запазите резултатите за максимално дълго. Но е важно да наблегнете на храни с повече протеини, по-малко въглехидрати и най-вече мазнини. Ако не обичате да спортувате, заложете на дълги разходки или колоездене. Ключ към избягване образуването на целулит и пиенето на повече вода. Всичко това ще ви помогне да бъдете винаги уверени във вида си в бански и да не се притеснявате за портокаловата кожа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!