Управата на волейбола се събра за първи път реално

OFFNews Последна промяна на 15 юни 2020 в 18:36 2521 0

Управителният съвет на БФ Волейбол се събра за първи път в офиса на федерацията след пандемията и утвърди трима шефове на различни комисии. След избирането на Любо Ганев за президент всички досегашни заседания бяха виртуални.

Първо Управителният съвет прие предложението на клубовете Атанас Гаров да оглави комисия „Национална волейболна лига“, която ще се занимава с първенствата и при мъжете, и при жените. Като членове в нея влизат Борис Халачев, Станислав Николов, Александър Попов, Ивайло Цветков и Найден Тодоров.

Следващата точка в заседанието бе съставът на комисията по маркетинг, обществени поръчки и финанси. В него влизат Дженика Илчева, Сашо Йовков и Димитър Въртигов.

Управителният съвет утвърди промените във финансовия план – Версия 1 към договор №РСВП 36-10-105/09.04.2020 г., сключен между Министерството на младежта и спорта и БФ Волейбол.

Правната комисия ще има двама съпредседатели. За такива бяха избрани Радослав Василев и Велислав Йонев. Останалите членове на комисията са Георги Рогачев, Росен Александров и Васил Райчев.

Управителният съвет прие решението на комисията по детско- юношески волейбол за датите за доиграване на състезанията при подрастващите за сезон 2019/20 г. Същото се случи и с предложението на комисията по плажен волейбол за участието на националните двойки – юноши (до 20 г.) и девойки (до 18 г.), на европейските първенства в Бърно (Чехия) и Измир (Турция).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X