Пиронкова излиза в Нотингам днес, мачът на Григор е утре

OFFNews 14 юни 2017 в 09:13 1203 0

Ясна е програмата на водещите ни ракети при жените и мъжете на тенис. Цветана Пиронкова продължава на трева в Нотингам с мач от втория кръг срещу японката Куруми Нара. Азиаткатаотстрани вчера поставената под №3 американка Лорън Дейвис с 6:3, 6:3.

По програма мачът между Пиронкова и Нара е трети за деня на централния корт утре. Първата среща за деня на този корт (от схемата при мъжете) започва в 13,00 часа българско време. След това ще се изиграе мач от схемата при дамите, а след неговия край на корта трябва да излезе и Цвети.

Излезе програмата и на турнира за мъже "Мерцедес Къп" в Щутгарт, където сред участниците е Григор Димитров. Българинът, поставен под №2 в схемата, започва участието си по право директно от втори корт. Негов съперник е полякът Йежи Янович, но мачът помежду им ще се изиграе в четвъртък. Вчера Янович надделя над руснака Андрей Кузнецов с 6:4, 3:6, 6:3.

Но днес феновете в Щутгарт ъс сигурност ще напълнят трибуните. На корта се завръща носителят на рекордните 18 титли от Големия шлем Роджър Федерер. 35-годишният швейцарец, който пропусна целия клей сезон, ще изиграе първия си мач на трева за 2017 година срещу друг ветеран - участващия с "уайлд кард" германец Томи Хаас.

Мачът между водача в схемата Федерер и 39-годишния Хаас е трети за деня на централния корт и ще започне не преди 16,30 часа българско време. По-рано днес бившият №2 в света Хаас, който е добър приятел с Федерер, надви французина Пиер-Юг Ербер с 6:3, 4:6, 7:5.

Припомняме, Гришо, Томи и Роджър създадоха момчешка банда и дори забиха прочут хит на бандата "Чикаго".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови