Семейството на загиналия подгони Винъс Уилямс в съда (снимки)

Звездата настоява, че е невинна, няма да напуска "Уимбълдън"

OFFNews 01 юли 2017 в 08:26 10376 3

Снимка ABC

Няма прошка в Америка, след властите и семейството на жертвата даде на съд тенис звездата Винъс Уилямс. Както е известно, мъж умря в катастрофа във Флорида с участието на спортистката. Полицията хвърли вината върху Винъс, макар че нейният адвокат заяви точно обратното

Инцидентът е от 9 юни. Според очевидци, Уилямс управлявала огромния джип Тойота Sequoia. Тя миналата на червен светофар.

Чудовището й се врязало в Хюндай Accent, управляван от Линда Барсън. Съпругът Джеръм Барсън  починал след две седмици в болница. Самата Линда е с доста травми.

"По-голям е шокът от загубата на любимия мъж. Той е любовта на живота й. Двамата са били винаги заедно, постигнали са всичко заедно", сподели адвокат на опечалената фамилия.

                                                               Джеръм и Линда се готвели за круиз

Джеръм бил в отлично здраве. Той е пенсиониран учител от Филаделфия, който се мести на топло във Флорида. Двамата с Линда били резервирали места за круиз заедно с 3-те им деца и 13 внуци!

Винъс пък има къща на един хвърлей от мястото на инцидента. Тя се оправдала пред полицията, че тръгнала на зелено. Спряла по средата на 6-те ленти заради задръстването и когато потеглила отново, станала катастрофата.

                                      Винъс беше щракната в Лондон преди тренировка вчера

Представител на Винъс Уилямс сподели вчера, че тя няма да прекратява участието си в Уимбълдън. Каката на Серина играе в първия кръг с белгийката Елис Мертенс. Винъс има пет титли от Уимблъдън и ще участва за 20 пъти на турнира!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

03.07 2017 в 22:50

Тя има бележка, че може. И за кокаина има бележка. За ракията не знам, не съм чувал.
А сега да видим може ли да покаже бележка, че има право да гази старци със Зил. Добре де, с Газка.

21061

1

рамбо

01.07 2017 в 14:12

Интересно ще е дали ще я тестват сега за анаболи, във връзка с инцидента