6 години затвор за блудство с първокласничка

OFFNews 22 юли 2014 в 13:56 3674 6

Бургаският районен съд осъди мъж на шест години затвор за блудство със 7-годишно момиче, съобщиха от пресцентъра на съда.

Бургаският районен съд призна за виновен 50-годишния Васил Кънчев, който на 5 ноември отвлякъл детето от детска площадка в с. Камено. Първокласничката Марияна си играело близо до дома заедно с 5-годишната си сестричка.

Васил минавал наблизо и се завъртял край децата. Купил им шоколади, после започнал да ги люлее на люлките. След това грабнал по-голямата сестричка и я отвлякъл. Сигнал по случая подали съседи, които твърдят, че момичето е било жестоко изнасилено. 

От полицията обаче категорично отрекоха да е имало изнасилване. В официално съобщение на бургаската дирекция се твърдеше, че е изготвена съдебно-медицинска експертиза, която е установила единствено блудствени действия.

Според решението на съда на 6 ноември 2013г., в дома се, "с цел да възбуди и удовлетвори полово желание, без съвкупление" е извършил действия, "изразяващи се в проникване с пръст в половия орган" на малолетното момиче. Деянието е извършено със сила, като мъжът хванал пострадалата за ръцете и я избутал на надуваем дюшек в една от стаите на къщата.

Васил ще лежи в затвора при първоначален строг режим, като ще трябва да плати и 9 хил. лв. обезщетение за неимуществени вреди. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови