Vivacom започва да приема предварителни поръчки за най-новите модели от серията Samsung Galaxy S24

Клиентите на Vivacom могат да се сдобият предварително с дългоочаквания модел смартфон до 30 януари в 23:59 ч.

OFFNews 18 януари 2024 в 14:41 1145 0

модели
Vivacom вече приема предварителни поръчки за най-новата серия на Samsung Galaxy S24.

Vivacom вече приема предварителни поръчки за най-новата серия на Samsung Galaxy S24. Няколко часа след официалното представяне на най-вълнуващото устройство на марката, потребителите на Vivacom вече имат възможността да ги заявят на атрактивна цена с възможност за лизинг и в комбинация с план Unlimited.

Периодът на предварителните поръчки е до 23:59 ч. на 30 януари 2024 г., като в рамките на кампанията всеки, който закупи устройство с по-голямата памет го взима на цената на това с по-малката. Също така, всеки, който закупи модел от серията Galaxy S24 получава и пакет аксесоари, който включва SmartTag2 и адаптер, а тези, които закупят Samsung Galaxy 24+ и Galaxy 24 Ultra – получават и безжично зарядно Wireless Charger Pad.

Серията Galaxy S24 пристига с всички подобрения, които потребителите очакват. И без съмнение ще направи всички почитатели част от новата ера на изкуствения интелект. Новостите, които моделът предлага, включват изцяло нов начин на търсене, благодарение на функцията Circle to Search with Google. А почитателите на професионалните кадри вече могат да се насладят на множество нови опции за редактиране, задвижвани от AI. Освен всичко това, потребителите вече могат да се възползват от симултанен превод в реално време, благодарение на Live Translate. Езиковите бариери падат, както никога досега – дори при писане на съобщения.

Galaxy S24 и Galaxy S24+ идва с по-големи дисплеи и по-мощни батерии, за да предоставят несравнимо мобилно изживяване. Galaxy S24 и S24+ са ободурвани с Armor Aluminum 2.0 и са готови да устоят на твоето ежедневие.

Samsung Galaxy S24 Ultra впечатлява с най-стилния корпус на Galaxy Ultra и 6,8-инчов плосък дисплей, който е абсолютен връх в дизайна на мобилни устройства. Благодарение на новата технология Vision Booster, устройството предлага изключително оптимални цветове и контраст на дисплея. С усъвършенстваният графичен софтуер ProVisual и мегамощ от 50-пикселовата камерата с 5х оптично увеличение, феновете на фотографията имат възможността да уловят перфектния кадър, с ярки, цветни и чисти цветове. Без значение дали е с 2x или 10x увеличение – снимките и видеата запазват високото си качество.

Galaxy S24 Ultra е оборудван с процесор Snapdragon® 8 Gen 3 за Galaxy, който позволява още по-бърза обработка на данните и осигурява цялата мощ, от която потребителите се нуждаят. Друга иновация е по-големият размер на охлаждащата камера за подобреното отвеждане на топлината и осигуряването на впечатляващо плавна графика. Батерията на Galaxy S24 Ultra притежава огромен капацитет и още по-голяма енергийна ефективност, за да издържи цял ден. Благодарение на Corning® Gorilla® Armor, Samsung Galaxy S24 Ultra е с по-голяма устойчивост на надраскване благодарение. Устойчив е на вода и прах. Бронята му е здрава, с вграден титан и е готов за всяко приключение.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!