Vivacom предлага новия Redmi Note 11S 5G с изкуствен интелект за перфектни снимки

OFFNews 25 май 2022 в 16:51 1198 0

Клиентите на Vivacom вече могат да открият новия смартфон на бранда Xiaomi - Redmi Note 11S 5G в магазините на телекома и онлайн.

Моделът предлага много добро съотношение между разнообразни функционалности и достъпна цена. Той може да бъде закупен на цена от 15,98 лв. на месец за 36 месеца с план Unlimited 50 заедно със стъклен протектор. Важно предимство е също, че Redmi Note 11S 5G поддържа мобилни комуникации от пето поколение и e напълно съвместим с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence® . Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Redmi Note 11S 5G има 6.6-инчов IPS дисплей с резолюция 2400 x 1080 px, който гарантира ярка и реалистична картина при гледане на филми, игри или достъп до други приложения. Скоростта на опресняване е 90Hz, гарантирайки по-гладко изживяване, а в добавка технологията AdaptiveSync настройва автоматично подходящата честота на опресняване, съобразявайки се със спецификите на различните приложения. Дисплеят е защитен от Gorilla Glass 3 покритие.

Смартфонът разполага с мощна тройна задна камера, чийто основен сензор е 50 MP и гарантира създаването на по-ярки и ясни снимки. Освен него отзад са разположени още един 8 MP ултраширокоъгълен (119˚) и един 2 MP макро сензор. Селфи камерата от своя страна е 13 MP. Вграденият изкуствен интелект подобрява качеството на заснемане, независимо в какви условия снима.

Високата производителност на Redmi Note 11S 5G е обезпечена от 8-ядрения процесор MediaTek Dimensity 810. Смартфонът се предлага с 4 GB оперативна и 128 GB вътрешна памет, която може да бъде допълнена до 1 TB, посредством карта. За целта се използва вторият слот за nano SIM. Капацитетът на батерията на апарата е 5000 mAh и поддържа 33W Pro бързо зареждане. Освен клетъчни комуникации от пето поколение, той поддържа също и безжичните стандарти Wi-Fi, Bluetooth и NFC. Операционната му система е Android 11, а сред екстрите му са също сензори за пръстови отпечатъци и за лицево разпознаване, както и стандарт IP53 за прахо- и водоустойчивост.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови