Vivacom предлага е-винетки и шанс да спечелите 3 броя Apple iPhone 13

OFFNews 21 декември 2021 в 15:11 1021 0

Vivacom вече предлага електронни винетки в своята магазинна мрежа, на vivacom.bg и през дигиталния си портфейл Pay by Vivacom. Закупуването на винетка става удобно и бързо, осигурявайки комфорт на потребителите да изберат винетка на място в удобен за тях офис или онлайн. И това не е всичко – Vivacom подарява 3 броя Apple iPhone 13 128 GВ в томбола, в която участват всички, закупили годишни винетки до 28.02.2022 и оставили имейл и телефон за връзка в процеса на покупка на винетката.

След като потребителят избере и плати своята винетка от Vivacom получава потвърждение веднага на посочените от него имейл и мобилен номер, че тя е активирана. А когато винетката изтича – от телекома ще ви напомнят предварително, за да не пропуснете да вземете нова, когато Ви предстои пътуване. Валидността на винетката може да се проверява по всяко време на www.vivacom.bg и в Pay by Vivacom. Информация за видовете винетки може да бъде открита на сайта на оператора тук.

Vivacom е представител и разпространител на електронни винетки в партньорство с „Диджитол Смарт Инфраструктура“ АД (Digitoll). Диджитол Смарт Инфраструктура АД е вписано в Регистъра на националните доставчици на услуги за електронно събиране на такси за изминато разстояние и има сключен договор с Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by Vivacom и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews