Vivacom и Samsung със страхотно предложение за двойно повече спомени

Двойно повече памет при покупка на моделите на Samsung със сгъваеми дисплеи Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4

OFFNews 22 януари 2023 в 17:23 1239 0

Galaxy
Vivacom и Samsung изненадват феновете на смартфоните със сгъваеми дисплеи с изгодно предложение свързано с хитовите модели – Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4.

Vivacom и Samsung изненадват феновете на смартфоните със сгъваеми дисплеи с изгодно предложение свързано с хитовите модели – Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4. Сега потребителите могат да закупят иновативните смартфони с двойно повече място за съхранение, но на много по-изгодни цени. Клиентите могат да се възползват от тези изкушаващи цени онлайн или на място в магазините на Vivacom от 20 януари до деня на влюбените 14 февруари 2023 г.

Така за празника всеки може да закупи за себе си или като подарък за любим човек Samsung Galaxy Z Fold4 с 512GB вградена памет на цената на смартфона с 256GB памет с план Unlimited MAX за 76, 98 лв. на месец на изплащане за 36 месеца, както и Samsung Galaxy Z Flip4 512GB на цената на модела с 256GB памет с план Unlimited MAX за 46, 98 лв. на месец на изплащане за 36 месеца. По този начин, всички любители на снимките, имат място за двойно повече ценни спомени в телефона си, без да е необходимо да отделят повече бюджет.

Samsung Galaxy Z Fold4, който е чудесен за провеждане на адекватна бизнес видео среща, е със 7,6-инчов Dynamic AMOLED 2x дисплей. Смартфонът разполага с три задни камери – основна 50MP и две допълнителни 12 и 10-мегапикселови. В предната част на телефона е разположена 10-мегапикселова селфи камера. Сред отличителните екстри на Galaxy Z Fold4 са защита от вода IPX8 и наличието на сензор за пръстов отпечатък.

Samsung Galaxy Z Flip4, който е чудесен компактен смартфон за заснемане на съдържание за социалните мрежи, е със 6,7-инчов Dynamic AMOLED 2x дисплей. Смартфонът е оборудван с две основни камери 12+12MP и една предна 10МР селфи камера. А IPX8 защита от вода е само част от екстрите, с които устройството се отличава.

Базираната в Нидерландия United Group е водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията работи в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи за близо 2,6 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови