Unlimited - истински неограничени планове с мегабайти, минути и SMS-и от VIVACOM

Компанията обновява и визуалната си идентичност с модерна визия

OFFNews 15 февруари 2021 в 13:05 3581 0

Истински неограничени планове с мегабайти, минути за разговори, SMS-и и MMS-и – в най-бързата мобилна мрежа в Европа. VIVACOM започва да предлага революционни мобилни планове, които включват неограничени високоскоростни национални мегабайти за мобилен интернет, както и неограничени национални минути за разговори, SMS-и и MMS-и. Потребителите могат да избират между два варианта - Unlimited 50 и Unlimited 150.

За разлика от останалите планове на пазара, новите предложения на VIVACOM не намаляват скоростта след изчерпване на определена квота. Клиентите на тези планове ще могат да използват мобилни данни независимо от своето потребление.
Всички клиенти могат да се възползват от Unlimited 50 на цена 34.99 лв. на месец и така да получат неограничени мегабайти със скорост до 50 Mbps. Unlimited 150 e на цена 43.99 лв. на месец и осигурява неограничени мегабайти на скорост до 150 Mbps.

Наред с неограничените възможности за общуване и забавление, с новите планове потребителите получават и редица безплатни допълнителни услуги – музикалната стрийминг платформа TIDAL и 128 GB облачно пространство от pCloud. На разположение е и удобният и функционален дигитален портфейл Pay by VIVACOM.

Новите планове са част от дългосрочната стратегия на VIVACOM да предлага на потребителите повече възможности за общуване и споделяне, както и достъп до иновативни услуги, които улесняват ежедневието ни с помощта на технологиите.
Модернистичната визия на компанията се отразява и в обновеното лого и визуална идентичност на бранда, който повече от десет години се налага като предпочитан телеком партньор за нуждите както на частни, така и на бизнес клиенти и държавни институции.

„Принадлежността към семейството на United Group открива нови хоризонти за още по-голям растеж и развитие пред VIVACOM. Освежаването на визуалната идентичност на бранда в унисон с най-актуалните световни тенденции отразява стратегията ни за позициониране на VIVACOM в бранд, предлагащ най-добрите услуги и клиентско изживяване“, коментира главният изпълнителен директор Атанас Добрев.

„Нашите нови мобилни планове с истински неограничени мегабайти, минути, SMS-и и MMS-и са важна стъпка към осигуряването на още по-добро клиентско изживяване. Те дават на нашите клиенти нещо повече от услуга – усещането за истинска свобода и неограничени възможности, което е и смисълът на нашия бизнес“, добавя още той.

Стартирането на плановете Unlimited е част от стратегията на VIVACOM да удовлетворява нуждите на потребителите и да подобрява техния живот, като осигурява най-добрите телекомуникационни услуги. Компанията прилага този подход и към услугите си за фиксиран интернет. Миналата година VIVACOM стана първият оператор в България, който започна да предлага супер високи скорости до 10 Gbps в оптичната си мрежа. Тази високоскоростна свързаност вече осигурява нови възможности за работа, образование, забавление и разнообразни дигитални услуги както на частни, така и на бизнес клиенти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови