Sony Xperia 1 II и Sony Xperia 10 II с до 150 лв. отстъпка от VIVACOM

OFFNews 20 юли 2020 в 16:12 3505 0

Новите смартфони на Sony – Sony Xperia 1 II и Sony Xperia 10 II до края на юли се предлагат с намаление до 150 лв. в онлайн магазина на VIVACOM. Клиентите могат да се възползват от промоцията при сключване на нов срочен договор или подновяване на договор за тарифните планове Smart L, L+, XL, XL+ и U, както и при закупуване на устройствата в брой или на лизинг.

Sony Xperia 10 II използва кинематографичния 6-инчов OLED дисплей с Full HD+ резолюция и съотношение на екрана 21:9, осигуряващ максимално изживяване на картината. Производителността на модела се гарантира от процесора Qualcomm Snapdragon 665 в комбинация с 4 GB RAM памет и 128 GB вътрешно съхранение.

За любителите на снимките смартфонът предлага камера с три обектива – 22 мм главен сензор, 16 мм свръхширокоъгълен сензор и 52 мм телефото оптика. В нея е включен и изкуствен интелект AI, който разпознава различни сценарии за заснемане и позволява регулиране на настройките на камерата. Добавени са функциите нощен режим, SteadyShot за плавни видео клипове без разклащане и възможност за заснемане на видео 4K резолюция.

Sony Xperia 10 II има сертификация IP65/IP68 за водоустойчивост, Corning Gorilla Glass 6 покритие на гърба и екрана и издръжлива батерия с капацитет 3600 mAh. Моделът се предлага в черен и бял цвят на цена от 14,98 лв. на месец с план Smart U в онлайн магазина на VIVACOM.

С намаление е и флагман моделът Sony Xperia 1 II. Той използва изящен 6.5-инчов 4K HDR OLED дисплей със съотношение 21:9, за изживяване на картината като на кино, и има висока производителност благодарение на мощния процесор от ново поколение Qualcomm Snapdragon 865 5G.

Sony Xperia 1 II е първият смартфон, използващ 360 Reality Audio хардуерно декодиране, което оптимизира качеството и чистотата на звука. А най-голямо предимство на устройството е тройната основна камера използваща оптика Zeiss.

Sony Xperia 1 II идва в стилния черен цвят до края на юли предлага на цена от 58,98 лв. на месец с план Smart U от VIVACOM.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови