Sony и VIVACOM подаряват страхотни летни награди за закупилите нов смартфон Xperia през август

OFFNews 06 август 2018 в 12:01 1555 0

От днес до края на месеца Sony и VIVACOM дават шанс за свеж (ре)старт на лятото за всички, закупили смартфон Xperia XA2 или Xperia XZ2 с план от телекома. 

Безжични слушалки, зарядни устройства за кола, мобилни батерии от Sony и удобни плажни раници и кърпи очакват да бъдат спечелени от клиентите на телекома, регистрирали новото си устройство Xperia на специалния уебсайт на кампанията http://xperiances.online. Тегленето и обявяването на победителите ще се извърши на 5 септември във Facebook страницата на Sony Mobile BG.

Xperia XA2 разполага с 5,2-инчов Full HD IPS дисплей, красив дизайн без видими странични рамки и заоблена стъклена повърхност. Оборудван с две високотехнологични камери - мощната 23MP задна камера и предната 8 МР камера със супер широк 120° обхват за перфектни самостоятелни и групови селфита, този смартфон е идеален за всички любители-фотографи. На тяхно разположение са 4К видеозапис, видеозаснемане в 120 кадъра в секунда и чувствителност ISO 12800 за ясни снимки и при слаба светлина. 3300 mAh батерия на Xperia XA2 е сред най-добрите в този клас и осигурява заряд за безпроблемна активна работа с устройството през целия ден. Задвижван от мощен осемядрен процесор и мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 630, смартфонът оперира под Android 8.0 Oreo и се предлага от VIVACOM в четири елегантни цвята – класическо черно, сиво, синьо и нежно розово. Xperia XA2 може да се закупи на цена 11.98 лв. на месец с план Smart U от VIVACOM или 259.98 лв. в брой.

Стилният Xperia XZ2 е актуалният флагман на японския производител и разполага с уголемен 5,7-инчов HDR Full HD+ 18:9 дисплей, най-новата мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 845 и 4GB RAM. Усъвършенстваната MotionEye™ камера предлага за пръв път 4К HDR видеозаснемане в смартфон и заснемане на видео при 960 кадъра в секунда във Full HD качество. Създаден за най-доброто и уникално забавление, Xperia XZ2 предлага и ново изживяване за сетивата: осезаемо усещане на ритъма на музиката или динамиката на действието във видеоиграта благодарение на новата Dynamic Vibration System на Sony. Xperia XZ2 се предлага в изискан черен цвят на цена 44.58 лв. на месец с план Smart U от VIVACOM или 949,98 лв. в брой.

Заедно с кампанията „Ре:стартирай лятото с Xperia”, Sony и VIVACOM започват и поредица от забавни летни игри с награди във Facebook страницата на оператора за всички фенове на двата бранда, на хубавото време и доброто настроение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови