Смартфонът на Агент 007 идва във VIVACOM

OFFNews 20 май 2020 в 12:27 1454 0

От днес смартфонът Nokia 5.3, използван от агент Наоми (актрисата Лашана Линч) в последния филм за Агент 007 „Смъртта може да почака” с премиера през ноември, се предлага в магазинната мрежа на VIVACOM.

Смартфонът има изящен дизайн, издръжлива батерия и детайлна камера. 

Дисплеят на Nokia 5.3 е 6.55-инчов със сертификат за ниско ниво на синя светлина. Съотношението на екрана е 20:9 и носи на потребителите страхотно зрително изживяване, независимо дали се използва за игри на скорост, работа или гледане на филми.

Производителността му се гарантира от мощния и динамичен процесор Qualcomm Snapdragon 665, а издръжливостта е благодарение на адаптивната батерия с капацитет 4000 mAh за по-продължително използване дори в напрегнатите моменти.

Nokia 5.3 има четворна основна камера с вграден изкуствен интелект, която заснема страхотни изображения дори при ниска осветеност. Тя се състои от 13 МР основна камера, за детайлни изображения, 5 МР ултраширокоъгълен обектив, улавящ 118 градуса от зрителното поле, както и 2 МР макро обектив и 2 МР дълбочинен сензор.

Смартфонът използва операционната система Аndroid 10, с включени нови функционалности като тъмна тема, препоръчани действия, интуитивни жестове и нови по-интелигентни контроли за сигурност. Гарантирани са актуализации на поне още две следващи версии на Android™.
Nokia 5.3 може да бъде закупен на цена от 11,98 лв. на месец или 219,98 лв. в брой с план Smart L+.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови